Hekwerk Zeeland

Sierhekwerk

Moman Hekwerk omschrijft zichzelf als de grootste specialist in sierhekwerk. Hun showtuin is in Drenthe. Ze ontwerpen, vervaardigen en plaatsen zelf hun hekken. Een offerte voor hekwerk Zeeland kan men online aanvragen. Ze kunnen ook langs komen op locatie. Behalve sierhekwerken maakt Moman ook hekken voor terreinbeveiliging en industriehekken.

Offerte aanvragen

Op het internet staan diverse bedrijven die adverteren met hekwerk Zeeland. Als u een offerte opvraagt dan wordt de aanvraag naar verschillende bouwbedrijven en ZZP’ers in uw omgeving gestuurd voor hoeveel geld zij het gewenste hekwerk kunnen leveren en plaatsen. Door op uw gemak de prijzen te vergelijken kunt u flink besparen op de kosten.

Hekwerk van Heras

De bekendste hekwerk fabrikant is het bedrijf Heras dat marktleider is in Nederland. Heras begon als familiebedrijf maar thans werken er 450 medewerkers waaronder 150 monteurs. Heras werd in 1986 overgenomen door de internationale onderneming CRH die het op een na grootste bouwbedrijf is in de wereld.

Tijdelijke hekwerken

ZND is het grootste bedrijf op het gebied van tijdelijke hekwerken, dranghekken, schuttingen en stabiliseringssystemen. De hekwerken zijn erg geschikt bij evenementen en op bouwlocaties. ZND heeft eigen fabrieken en verstuurt het hekwerk naar de klant. De vestiging in Nederland is in Valkenswaard.