Tassenwinkel Vlissingen

tassenwinkel Middelburg
De bekendste tassenwinkels in Vlissingen en Middelburg zijn waarschijnlijk die van Albert Slinger Lederwaren. De winkel in Vlissingen is gevestigd in de Walstraat en de zaak in Middelburg is in de Lange Delft. Naast tassen verkoopt Albert ook portemonnee’s en paraplu’s.

Tassenwinkel Middelburg
Als u een reiskoffer wilt kopen is Duifhuizen in Middelburg een goede keus. In de zaak staan veelal koffers en grote tassen. Duifhuizen is een landelijke keten van 24 zaken. De winkel in Middelburg is gevestigd in de Geerepassage. Op 250 meter is de AH XL en naar de Markt is 500 meter.

Bever
Bever heeft een grote zaak in de Lange Viele in Middelburg. Het bedrijf heeft ongeveer 40 winkels in Nederland. Bever is de specialist in outdoor activiteiten zoals wandelen, fietsen, sportief kamperen en klimmen. De website vertoont een verscheidenheid aan trolleys, grote tassen, wandelschoenen en reisaccessoires. Bekende merken zijn Fjällräven en The North Face. Ik ben nog niet eerder in de winkel in Middelburg geweest en heb geen idee hoeveel keus er is in grote tassen, reiskoffers en rugzakken.

Hema
Bij de Hema kan men online dames- en schoudertasjes kopen en boodschappentassen. De vestiging in Vlissingen is in de Lange Zelke en in Middelburg in de Lange Delft.

NewYorker
Modewinkel NewYorker zit in winkelcentrum De Fonteyne in de Lange Zelke. Het is 250 meter naar de tassenwinkel in de Walstraat. De NewYorker verkoopt heup- en schoudertasjes.

Omoda
Het modemerk Omoda heeft een winkel in de Walstraat in Vlissingen. Waarschijnlijk worden in Vlissingen geen tassen verkocht. Online zijn deze wel te bestellen op de website van Omoda.

Boodschappentassen
Cadeauwinkel So Low in de Lange Delft in Middelburg heeft veel kleine hebbedingetjes en kadootjes. Er worden verschillende strand- en boodschappentassen verkocht.
Winkelen in Zeeland
winkelen Vlissingen, winkelen Zeeland, winkelen Middelburg, dierenwinkel Zeeland, woonwinkels Zeeland, fietsenwinkel Vlissingen, ICT, webshops Zeeland, Amazon Nederland