Modewinkels Middelburg

winkelstraat Lange Delft
Als je zoekt naar modewinkels Middelburg dan zijn er een paar winkelstraten waar je zeker een kijkje moet nemen. De belangrijkste winkelstraat in Middelburg is de Lange Delft. Hier vindt je allerlei soorten winkels zoals de HEMA, C&A, H&M, Bos kleding, Coolcat, We Fashion, KPN, T-Mobile, Vodafone, Primera, Bruna, Blokker, schoenen- en modewinkels. De Lange Viele heeft diverse kinderkledingwinkels en horecagelegenheden. In De Nieuwe Burg zijn enkele modezaken te vinden. Op de Markt staat de flagstore van Bomont, The Sting, Vera Moda en Jack & Jones.

Merkkleding Middelburg

– Bos Men Shop (Lange Delft, herenmode)
– Bijleveld (Nieuwe Burg, mannenmode)
– State of Art (Lange delft, mannenmode)
– View49 (Lange Viele, mannenmode)
– Lavooy (Plein 40, herenmode)
– Jack & Jones (Markt, jeanswear voor mannen)
– Studio Blique (Lange Delft, damesmode)
– BoMonT (Markt, woonwinkel en merkkleding)
– Chapeau damesmode (Segeerstraat, damesmode)

Damesmode Middelburg

De Lange Delft is de belangrijkste winkelstraat in Middelburg. Bekende modewinkels Middelburg die in de Lange Delft zijn gevestigd zijn o.a Mis Etam, Steps, Only, Promiss, Didi, Gerry Weber, Studio Blique, C&A en MS Mode. De kledingwinkel van Men at Work is een tijdje geleden gesloten gesloten. Studio Blique werd in 2017 heropend en heeft thans 30 merken dameskleding waaronder 10 Feet, Juffrouw Jansen, Claudia Sträter en JapanTKY. Vera Moda, Jack& Jones en de Flagshipstore van Bomont zitten op de Markt. Twee andere winkelstraten in het centrum zijn de Segeerstraat en de Lange Viele. In beide straten zijn leuke boetieks te vinden. Chapeau damesmode is een kledingwinkel in de Segeerstraat die merkkleding verkoopt van Articles, Dona Dura, Gaudi en Eva Kayan.

Mannenmode Middelburg

Bos Men Shop zit op de hoek van de Markt en Lange Delt. De winkel verkoopt merkkleding voor mannen zoals Emporio Arman, Hugo Boss, Lacoste, Dstrezzed, Cavallaro en Vanguard. The brandstore van State of Art is eveneens een menswear shop en zit iets verderop in de Lange Delft. State of Art heeft zo’n 40 brandstores in België en Nederland. Jack & Jones heeft wereldwijd meer dan 1000 winkels. De kledingwinkel in Middelburg is gevestigd op de Markt. Bijleveld mannenmode is gevestigd op de Nieuwe Burg en verkoopt merkkleding van o.a Boss, Calvin Klein, Fortezza, Eton, Greve en Roy Robson. View49 heeft een collectie kostuums van Genti, Gentiluomo en Hackett.

Kinderkleding

In de Lange Viele zijn verschillende boetieks die kinderkleding verkopen zoals Bobbies Kinderwinkel, Si-Sa-Soep, BIBS en Pardouce Baby- En Kinderkleding. Kinderkledingwinkel Odds Kids is gevestigd op de Pottenmarkt (tussen de Lange Viele en Markt). Ook bij Bomont (op de Markt) is een ruime collectie meisjes- en jongenskleding van Vingino, Geisha, Petrol, Name It en Indian Blue.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Winkelen in MiddelburgMortiere WoonboulevardKleding huren