Mini kerstmisboom met verlichting

mini kerstmisboom

Mini kerstmisboom met verlichting

Wordt het een kerstboompje van 20, 30, 45 of 60 cm? Kunststof of een boompje met een kluit of in een pot?

Jumbo – kerstboompje in pot
Jumbo heeft een boompje in pot van ongeveer 60 cm hoogte met 10 witte LED lampjes voor 6,99 euro. Als u op zoek bent naar een mini kerstmisboom met verlichting dan is dit een goede deal. Het is een vol boompje dat er goed uit ziet. De verlichting brandt op 2 kleine cel batterijen en die zitten al in de schakelaar. Kleine kerstballetjes (1,5 – 2 euro) en slingers zijn goedkoop te kopen bij Zeeman of Kruidvat.

Intratuin – veel keus
Intratuin heeft veel keus met kerstbomen op de website. De Creston van Black Box ziet er geschikt uit. Het kunstkerstboompje staat in een verzwaarde jutenzak, is 60 cm hoog en heeft 20 LED lampjes. Nadeel is dat twee AA batterijen nodig zijn en die zijn niet inbegrepen. De prijs van het kerstboompje is 11,99 euro.

Action – kerstbomen
De Action viel wat tegen. Ze hadden verschillende kunstkerstbomen tussen de 150-250 cm met verlichting maar niet een flink minikerstboompje. Het boompje met ballen van 19 cm kost 1,79 euro. Action heeft natuurlijk wel veel decoraties en kerstballen. De kerstpop Notenkraker was een stuk groter dan bij Intratuin en bovendien twee euro goedkoper.
Winkelen

Winkelen Zeeland
Winkelen Vlissingen
Winkelen Middelburg