iPhone kopen

iPhone X kopen
Het zal je vast niet ontgaan zijn: binnenkort komt de iPhone X uit. De verkoop is inmiddels gestart maar de levering is zeer beperkt. Apple ondervindt namelijk veel problemen met het maken van de 3D scanner die in de iPhone X zit en je gezicht scant. De verkoopprijs van de iPhone X is vanaf €1159. Ondanks de hoge prijs is er veel vraag naar het toestel.

iPhone dealers in Zeeland
Officiele dealers in Zeeland zijn:
– Mediamarkt (Mortiere Woonboulevard in Middelburg)
– BCC (Mortiere Woonboulevard in Middelburg)
– AMAC (Middelburg, Markt)
– Office Center Middelburg
– BCC Goes
– BCC Oostburg
– BCC Terneuzen
Apple consultants
Apple consultants verlenen specifieke technische ondersteuning voor Apple producten. In Zeeland zijn geen officiële Apple consultants te vinden. De dichtstbijzijnde consultants zijn te vinden in Gent, Ramsdonk (bij Mechelen) en Schiedam.

Enige specificaties van de nieuwe iPhone X:
– 5,8‑inch display (iPhone 8 Plus 5,5-inch)
– Super Retina HD-display (iPhone 8 Retina HD-display)
– Hoogte is 143,6 mm (iPhone 8 is 138,4 mm)
– Breedte is 70,9 mm (iPhone 8 is 67,3 mm)
– Gewicht is 174 gram (iPhone 8 is 148 gram)
– TrueDepth-camera (iPhone 8 heeft FaceTime HD-camera)
– Animoji: deze doen jouw gezichtsuitdrukkingen na

Garantie Applecare +
Er wordt standaard 1 jaar garantie gegeven maar het Europees recht zegt dat dit twee jaar moet zijn. De garantie dekt echter een aantal belangrijke zaken niet. De accu bijvoorbeeld valt er niet onder en ook Val-, stoot-, water en brandschade is niet gedekt met de standaard garantie. Met de Applecare + verzekering ben je hiervoor wel verzekerd. Uiteraard hangt daar een prijskaartje aan. Een Applecare + verzekering voor de iPhone X kost €229 voor twee jaar. Het duurste onderdeel van het nieuwe toestel is de vervanging van de display (tussen de 300-400 euro). Met de Applecare + verzekering mag je twee keer een beroep doen op de verzekering. Het eigen risico is €29 bij schade aan het display. Is er meer schade dan is het eigen risico €99. Heb je geen Applecare + verzekering afgesloten dan moet je het volle pond betalen. Een reparatie van een Apple product is altijd duur.

iPhone reparatie
Een reparatie aan je iPhone is duur als je geen verzekering hebt. Mocht je je toestel laten vallen: een reparatie en/of vervanging van het display van de iPhone X kost rond de €320. Met de Applecare + verzekering betaal je voor deze reparatie €29. De verzekering kost €229 voor 24 maanden. Dat is ook een heel bedrag. Een andere keus is naar een telecomwinkel gaan die niet erkend is maar wel een stuk goedkoper werkt. Nadeel van een niet officiële reparatie is dat de garantie dan wel vervalt. Mocht je in de toekomst het toestel laten repareren bij een officiële reparateur dan zullen ze dit opmerken en kun je je niet meer beroepen op de garantie.

Winkelen Middelburg en Vlissingen

Tags: iPhone, iPhone X, Zeeland, Apple, Mediamarkt, Mortiere Woonboulevard, winkelen Vlissingen, winkelen Zeeland, winkelen Middelburg