Badjas cadeau geven

cadeau en kledingwinkel middelburg
350.000.000 pakjes
Weet je hoeveel pakjes er in Nederland worden verstuurd? In 2016 waren dit er 350 miljoen en dat was 12% meer als het jaar daarvoor. Als deze groei zich heeft doorgezet dan zitten we dit jaar op ruim 400 miljoen pakjes. Dit komt neer op meer dan 1 miljoen pakketten per dag! De koeriers kunnen de stroom pakjes dan ook nauwelijks bijbenen. Drukste periode is de maand december als mensen hun cadeautjes bestellen voor sinterklaas en de kerstdagen.

Mooi en gezondMooi en gezond

Favoriete cadeaus

Het valt niet altijd mee om een origineel cadeau te kopen daarom zijn tips van cadeausites best handig. Zo kun je inspiratie opdoen voor een cadeautje waar je anders niet aan had gedacht. Een zo’n cadeausite is Prachtigkado dat een top 15 van populaire cadeaus heeft samengesteld die gepersonaliseerd kunnen worden. Bedrukte mokken ken je ongetwijfeld maar je kunt ook een badjas bestellen of een placemat, knuffel, ovenhandschoen en broodtrommel.

Badjas met naam

Een badjas is altijd handig maar een badjas met naam is nog eens extra leuk. Het is een mooi cadeau om te geven tijdens de feestdagen of voor een verjaardag. De luxe badjassen van de webshop zijn gemaakt van zacht Turks katoen. Grappig zijn de badjassen voor baby’s en peuters. Wil je een hele exclusieve badjas kopen van een designer merk dan is de Baroque Velvet Dressing Gown van Versace een goede keus. De kosten van deze dunne zijden badjas zijn wel 3400 euro. Versace heeft ook goedkopere badjassen die slechts een paar honderd euro’s kosten. Wil je niet online bestellen dan kun je terecht bij kledingwinkels als Wibra, Hunkemöller en de HEMA.

Cadeauwinkel Zeeland

In Middelburg heeft cadeauwinkel Indistrieel een goede reputatie opgebouwd. Het is een vrij grote winkel in de Lange Geere die ook woonaccessoires en lampen verkoopt. Voorheen was in dit moderne pand de Schoenenreus gevestigd. Binnen heerst nu een Oosterse sfeer. De winkel schijnt in de top 3 van de leukste winkels van Nederland te hebben gestaan. In diezelfde straat zit ook The Kitsch Company. Dit is een winkel vol met kitsch hebbedingetjes. In de Lange Delft bevindt zich cadeauwinkel So Low waar men vooral kleine originele cadeautjes kan kopen.

Sinterklaas & piet in Zeeland

Sinterklaas heeft het druk in november en vooral op zaterdag. Op 17 november 2018 komt sinterklaas weer aan in Goes, Oost-Souburg, Middelburg, Terneuzen en Zierikzee. Op 24 november is Sint aanwezig in Renesse, Zoutelande en in de Koopmanshaven in Vlissingen. Wij bezochten in 2017 de sinterklaas intocht in Oost-Souburg. Het was behoorlijk druk in de Kanaalstraat en op de kade. Sinterklaas komt elk jaar met de boot aan in Oost-Souburg en rijdt dan met zijn witte paard en pieten naar het gebouw van Omroep Zeeland in de Kanaalstraat. Daar neemt hij ruim de tijd om op de foto te gaan met kinderen (en volwassenen). Vandaar gaat de optocht door naar de plaatselijke speeltuin de Souburgt waar het sinterklaasfeest wordt voorgezet. Wil je exacte tijden weten dan kun je het best even googelen of de lokale advertentiekrant raadplegen.

Speelgoedwinkels Walcheren

Hoewel een hoop speelgoed tegenwoordig online wordt verkocht blijft een speelgoedwinkel leuk om het speelgoed eens uit te proberen of te testen voordat de bestelling wordt gedaan. Zeker met wat duurder speelgoed kan een kijkje geen kwaad. In Vlissingen is Intertoys de bekendste speelgoedwinkel. De winkel van Bart Smit is helaas gesloten. Voor games en game consoles zijn Game Mania en de Mediamarkt in Middelburg een prima keus. In het centrum van Middelburg is ook een Intertoys. De grootste speelgoedwinkel van Zeeland bevindt zich in Middelburg op Vrijetijdspark ZEP dichtbij Mortiere Woonboulevard. In deze mega store van Toys XL is een Lego winkel van 500 m2. De winkels in Middelburg hebben koopzondag op de eerste zondag van de maand. Winkelboulevard de Mortiere is wel 7 dagen per week open.

Postnl

Het grootste postbedrijf in ons land is Postnl dat een marktaandeel heeft van 70-75%. De belangrijkste concurrent is Sandd dat zo’n 20% van de markt in handen heeft. Het resterende deel wordt verdeeld over een paar kleinere postbedrijven. Het kabinet wil echter de concurrentie gaan beperken omdat ze toch bezorgd zijn of de (lage) prijzen wel rendabel zijn voor de postbedrijven. Pakketbezorgers worden per pakket betaald. Ben jij niet thuis of kunnen ze het pakket niet afgeven bij de buren dan krijgen ze tot wel 50% minder betaald. Ook het gewicht en de grootte van het pakje speelt een rol bij de betaling.

Tags: Badjas cadeau geven, cadeautjes, cadeauwinkel, Middelburg, Zeeland