Westkapelle strand

strand van westkapelle
Westkapelle heeft twee stranden. Een strand dat naast het dorp legt (zie foto bovenaan). Het tweede strand begint 600 meter verderop achter het station van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM). Dit strand loopt enkele kilometers door naar Zoutelande.

strandpaviljoen scheldezicht in westkapelle
Strandpaviljoen Scheldezicht in Westkapelle. Naast het paviljoen zijn de openbare wc’s. Van strandpaviljoen Scheldezicht naar het centrum van Zoutenlande is ongeveer 3 km als men over het strand loopt. Het nieuwe 4-sterren hotel Kaap West ligt op 500 meter van het strandpaviljoen. Tevens liggen hier verschillende campings en vakantiehuizen.

beachclub Zuiderduin Westkapelle
Van Scheldezicht is het ongeveer 700 meter naar het volgende strandpaviljoen Bluv en 1200 meter naar Beachclub Zuiderduin (zie foto). Dit mooie paviljoen met dakterras hoort bij Beach Hotel Zuiderduin dat 300 meter van de beachclub ligt. Het strandpaviljoen van Zuiderduin is voor alle strandgangers toegankelijk. De strandwachtenpost van Westkapelle ligt dichtbij strandpaviljoen Bluv.

strand van Westkapelle richting Zoutelande
Het strand van Westkapelle richting Zoutelande. Bij het KNMR reddingsstation kan men de trap op en over de duinen wandelen naar Zoutelande.

Vakantie Zeeland

Hotels in Westkapelle
Luxe hotels Zeeland
Bijzondere overnachtingen Zeeland
Zoutelande hotels
Dishoek hotels
Beachclub Zuiderduin