Voorschot op weekend

By | 29 mei 2021

Westduin Dishoek wandelen over de duinen
Nu we de koude april en meimaand achter ons laten krijgen we eindelijk weer eens wat warmer weer. Het ziet er de komende dagen goed uit! Het zonnige weer kan aanhouden tot en met woensdag waarbij het 23 graden kan worden. Wij namen gisteren alvast een voorschot op het zonnige weekend. Vanuit de duinen bij Dishoek leek het erop dat de zitjes bij strandpaviljoen Vloed bezet waren. Er mogen maar maximaal 50 mensen op het terras met in achtneming van de 1,5 meter maatregel. We zijn daarom verder gereden naar de boulevard van Vlissingen.

terras hotel Arion Vlissingen
Op het terras van Grand Café Next (ligt naast Hotel Arion) was nog plek genoeg op vrijdagmiddag. Dit zal vandaag en de komende dagen wel anders zijn. Aan de voorkant staan grote loungebanken met branders op de tafels. Een nachtje slapen in 4-sterren Hotel Arion kost op het moment rond de 155 euro per nacht.

hangend terras hotel arion
Wij zaten op het hangend terras dat voor Grand Café Next ligt. Er is een bar met muziek en de zitjes kijken uit over de Westerschelde. Bij de ingang van het terras is een tafeltje met papier en pen om je te registreren. Als je geluk hebt dan kun je parkeren op de boulevard voor het terras. Parkeerterrein Spuikom ligt op 5 minuten lopen van het terras. De prijzen vielen mee op het hangend terras van Grand Café Next. Een tapbiertje Heineken kostte 3 euro en een flesje 4,25 euro.

Vlissingen stedentrip

Vlissingen dagje uit
Appartement Vlissingen
Goedkope hotels Vlissingen
Hotels en appartementen in Dishoek
Hotels en appartementen in Domburg