Voordelig overnachten in Zeeland

domburg ligt pal aan zee

Pasen 2018

Er worden dit jaar met Pasen 850.000 buitenlandse bezoekers verwacht. In vergelijking met verleden jaar zijn dat er 100.000 minder. Dit is de verwachting van NBTC Holland Marketing dat de promotie van Nederland verzorgt in het buitenland. Het zal geen verbazing wekken dat de bezoekers voornamelijk uit onze buurlanden komen. Duitsland neemt 65% van het buitenlandse bezoek voor zijn rekening en de Belgen zijn goed voor 25% van de bezoekers. Top attracties zijn de regio Amsterdam en de Keukenhof. Van de 400.000 Nederlanders die met Pasen op stap gaan verblijft de helft in eigen land. Zeeland trekt vooral bezoekers die op zoek zijn naar vakantie aanbiedingen aan zee.
Cultuur van Nederland

NBTC Holland Marketing probeert dit jaar de toeristen te verleiden om ook andere regio’s te bezoeken dan Amsterdam. De Hanzesteden in Gelderland en Overijssel worden door het bureau gepromoot evenals de kastelen in Midden-Nederland. De Hanze was in de Middeleeuwen een groot netwerk van steden die handel met elkaar dreven. Deventer en Kampen waren bekende Hanzesteden. Houdt u van cultuurhistorie? Dan is een bezoek aan Middelburg zeker de moeite waard. De historische binnenstad telt meer dan 1000 rijksmonumenten. De grootste attracties in Middelburg zijn de abdij, het oude stadhuis op de Markt en de pakhuizen aan de grachten. De B&B’s in het centrum zijn het aangewezen adres voor voordelig overnachten in Zeeland.

Vakantiehuisjes Zeeland

Veel gezinnen en families die Zeeland bezoeken verblijven in vakantiehuizen of op campings. Een vakantiehuis is meestal de beste accommodatie als u met een groep reist. Roompot heeft twee grote vakantieparken in Zeeland met een sub-tropisch zwemparadijs. Het ene park ligt in de gezellige badplaats Domburg waar veel horeca is en hotels. Roompot Beach Resort ligt aan de Oosterschelde en is een prima keus als u graag aan watersport doet. Verkiest u liever de rust dan kunt u terecht bij een van de vakantiehuizen die particulieren verhuren. Naast Roompot Vakanties zijn ook Landal en Centerparcs actief in Zeeland. Deze reisorganisaties hebben regelmatig vakantie aanbiedingen.

Voordelig overnachten in Zeeland

De Bed en breakfast huizen zijn veel in vraag in Middelburg, Vlissingen en Domburg. B & B Kamerverhuur de Muynck is een eenvoudig B&B aan de rand van het centrum in Vlissingen met veel reviews. Ook in de buitenwijken van Vlissingen staan comfortabele B&B’s die van alle gemakken zijn voorzien. De voordelen zijn duidelijk. De B&B scoren hoog in reviews op hygiëne en comfort en zijn tegelijkertijd voordelig in prijs.