Tennis Vlissingen

ltc dos tennis vlissingen nollebos
Tennis Vlissingen – de ingang van LTC DOS

LTC DOS
Tennisclub LTC DOS ligt in het Nollebos aan de voet van de duinen. De club heeft 5 gravelbanen waarvan 4 met verlichting. Daarnaast zijn er 2 Canada Tenn banen waarop ook in de winter gespeeld kan worden.

LTC De Schelde
LTC De Schelde ligt achter Boulevard Evertsen naast de voormalige camping De Nolle (camping heeft andere naam gekregen). De vereniging heeft 3 Canada Tenn banen en 3 nieuwe TopClay banen.

TC Souburg
TC Souburg ligt in Oost-Souburg dat tot de gemeente Vlissingen behoort. De tennisclub heeft 7 banen en groeide uit tot een van de grootste tennisverenigingen in Zeeland met 600 leden. In de loop van de jaren is het ledenaantal echter sterk afgenomen.

Terugloop leden
Bijna alle clubs en verenigingen in Vlissingen hebben te maken met een forse terugloop van leden. In 2018 stond er een artikel in de PZC dat de tennisclubs in Vlissingen nadachten of ze hun krachten konden bundelen. De banen van De Schelde moesten vernieuwd worden en LC DOS had veel last van stuifzand op hun banen. Een optie was (is) een gezamenlijk tennispark op de sportboulevard in Vrijburg.

Stedentrip Vlissingen

Goedkope hotels Vlissingen
Hotels centrum Vlissingen
Hotels boulevard Vlissingen
Vlissingen hotels en appartementen
Strandhotels Zeeland