Stad en Strandhotel Elisabeth Vlissingen

Stad en Strandhotel Elisabeth Vlissingen
Stad en Strandhotel Elisabeth (907 reviews, 7.8) is een gemoedelijk hotel in Vlissingen met 15 kamers. In 2017 is er een grondige verbouwing geweest zodat alles weer up-to-date is. De accommodatie is een prima keus als je op zoek bent naar een voordelig hotel met een goede ligging in Vlissingen.

Kamers
De kamers hebben een eigen badkamer. In het hotel is een ontbijtuimte en zijn huisdieren niet toegestaan. Er is geen lift aanwezig.
– Budgetkamer (10m2)
– Eenpersoonskamer (10m2)
– Tweepersoonskamer met eigen externe badkamer (10m2)
– Standaard Tweepersoonskamer (20m2)
– Driepersoonskamer (20m2, 3 losse bedden))
– Vierpersoonskamer (25m2, 2 bedden + stapelbed)
Bekijk beschikbare kamers in Hotel Elisabeth bij Booking.com


Het hotel heeft een zeer centrale ligging. Op de foto is rechts Hotel Elisabeth en op de achtergrond de 85 meter hoge Sardijntoren die op de boulevard staat. Hier ligt het Badstrand dat het grootste (en drukste) strand van Vlissingen is. In 5 minuten tijd loop je naar het strand, de afstand is zo’n 500 meter.

Hotel Elisabeth Vlissingen
Loop je de andere kant op dan kom je op het Scheldeplein uit waar o.a een Albert Heyn, Blokker en C&A winkel te vinden is. Andere winkels bij het Scheldeplein zijn Domino’s Pizza, New York Pizza en Chinees restaurant Nieuw China Garden. De Walstraat is de belangrijkste winkelstraat in Vlissingen en deze straat start op het Scheldeplein. De restaurants en cafés zitten vooral op de Nieuwendijk en het Bellamypark. Wandelafstand van het hotel naar het Scheldeplein/Walstraat is 8-10 minuten en naar het Bellamypark is ongeveer 15 minuten.

Vlissingen Hotels & Appartementen

Stad- en Strandhotel Elisabeth
Appartementen Vlissingen
Vlissingen Bed en Breakfast
Strandhotels Zeeland
Luxe hotels Zeeland
Bijzonder overnachten Zeeland (kasteel, safaritent, boot)
Hotels met laadpaal elektrische auto
Design hotels Zeeland