Onderstroom 2018

onderstroom vlissingen juli 2018
Het festival Onderstroom in Vlissingen kent twee edities: een in de zomer en een in de winter. Op vrijdag 6 t/m 8 juli 2018 vond het zomerfestival plaats. Onderstroom is een festival met straat theater en muziek. Mede door het warme weer was het erg gezellig. Het Bellamypark was het middelpunt van het festival. Er waren ook acts te zien op het Vierwinden plein, St.Jacobskerk en Oude markt.

Onderstroom 6 t/m 8 juli 2018
Onderstroom stond de afgelopen jaren op de boulevard voor het Badstrand. Hoewel hier een leuk terrein was is het Bellamypark toch de beste plek. De restaurants en cafe’s met terrassen kijken uit over het festivalterrein en ook toevallige voorbijgangers komen eerder naar het festival dan op de boulevard. Voor de meeste voorstellingen was de entree gratis. Een aantal voorstellingen waren in een tent en hiervoor moest men een kaartje kopen.

acrobaat op bellamypark Onderstroom
Op het Bellamypark waren enkele tribunes neergezet waar toeschouwers konden zitten. Een acrobaat die de toeschouwers aan zich wist te binden was een grappige koorddanser op een fietsje.

poppenspeler Onderstoom
Ook leuk (en ontroerend) was de poppenspeelster bij de St. Jacobskerk. Het optreden met muziek duurde ongeveer een half uur. Er was niet veel plek maar veel mensen wilden toch even komen kijken. Volgend jaar is er weer een zomerfestival van Onderstroom in juli 2019. Andere evenementen volgend jaar zijn City Dance Middelburg 2019, Vlissingen Vintage 2019 en het Bevrijdingsfestival.
Citytrip Vlissingen

Hotels boulevard Vlissingen
Goedkope hotels Vlissingen
Vlissingen hotels en appartementen
Strandhotels Zeeland