Marskramer Oost-Souburg

De Marskramer in Oost-Souburg is definitief gesloten. Op een papier op de deur staat geschreven dat Rijwielhandel Boone in 2021 zal verhuizen naar de winkel van de Marskramer. Rijwielhandel Boone heeft thans een fietsenwinkel in de Buteuxstraat. Hun specialiteit zijn elektrische fietsen van bekende merken.

Fietsenwinkels Oost-Souburg
– Rijwielhandel ’t Winkeltje : Vlissingsestraat
– Melse Tweewielers, Kanaalstraat
– Rijwielhandel Boone, Buteuxstraat

Rijwielhandel ’t Winkeltje bestaat waarschijnlijk het langst. De fietsenwinkel rekent een voordelig uurloon bij reparaties als men daar de fiets heeft gekocht. Melse Tweewielers was voorheen gevestigd naast ’t Winkeltje maar is een paar jaar geleden verhuisd naar een pand in de Kanaalstraat. Rijwielhandel Boone gaat dus ook de overstap maken naar een ruim pand op een drukke locatie in de kern van Oost-Souburg.

Elektrische fietsen
In de AD Fietstest 2019 was de Batavus Fonk E-go 2019 de winnaar in de categorie Elektrische Stadsfietsen t/m €1499. De fiets kost €1399 en werd gewaardeerd met een 7 gemiddeld. De Batavus Fonk E-go rijdt fijn en heeft een goede wegligging. Minpunten waren het (wat harde) geluid van de motor, weinig versnellingen en het onoverzichtelijke display. In de categorie vanaf 2500 euro was de winnaar het Belgische merk Velo de Ville met de fiets CEB 400 2019.

Oost-Souburg
Fietsen naar Ritthem
Oost-Souburg Vlissingen treinstation
Bibliotheek Oost-Souburg verhuisd
Salsa Oost-Souburg
Huisartsenpost Oost-Souburg