Visserijfeesten Breskens

By | 14 november 2015

visserijfeesten breskens
De visserijfeesten is een groot 3-daags evenement in Breskens. Locatie is het Spuiplein in het centrum en rond de aangrenzende vissershaven van Breskens. Het festival trekt ieder jaar tienduizenden bezoekers uit Zeeland en Belgie. Er zijn een braderie, kermisattracties, rondvaarten en optredens van straatartiesten, bands & Nederlandstalige artiesten. In 2016 werden de Visserijfeesten gehouden op 5-6-7 Augustus.

Met veerboot naar Visserijfeesten

Vanuit Vlissingen /Walcheren is Breskens makkelijk per fiets te bereiken met de veerboot naar Breskens. Het is ongeveer 1 km lopen van de veerboot naar het centrum van het dorp en 1.5km naar het terrein van de Visserijfeesten. Snelverkeer kan niet mee met de veerboot maar moet door de Westerscheldetunnel (nabij Terneuzen). De auto kan geparkeerd worden op het Molenwater, de Veerhaven en op industrieterrein Deltahoek. Als je laat naar huis wilt en niet in Zeeuws-Vlaanderen woont moet je op tijd terug gaan. De laatste veerboot naar Vlissingen vertrekt in de zomer om 22.03 uur vanuit Breskens.

Visserijfeesten Breskens 2018

De Visserijfeesten Breskens 2018 waren van 3 t/m 5 augustus. Behalve foto’s staat er op de pagina ook een korte video van de markt.

visserijfeesten
Vlissingen Maritiem & boten

Vlissingen Maritiem
Tall ship reizen
Kruzenshtern Vlissingen
Loodsboot de Mirfak
Loodsboten

Vlissingen visserij

Vlissingen binnenhaven en vismijn
Dag van de Zeeuwse Visserij
Arnemuiden ARM 20 en ARM 22
YE 139 Elizabeth & Z75 Zeldenrust
Flyshooter SL 27 Johannes

Geef een reactie