Verhuur Zeeland

oplaadpunt auto Mediamarkt Middelburg

Grootste autoverhuurbedrijven

De autoverhuurbedrijven Avis en Budget zijn gevestigd aan de Marie Curieweg aan de rand van Oost-Souburg Vlissingen. Het terrein ligt naast de afrit van autosnelweg A58. Op dit terrein is tevens autobergingsbedrijf Kuzee te vinden en enkele auto dealers. Autoverhuurbedrijf Europcar is gevestigd in Goes nabij de Zeelandhallen. Hertz zit in Kamperland (Noord-Beveland). De dichtstbijzijnde vestigingen van Sixt en Alamo zijn in Gent en Antwerpen.

Kleding huren

Bij de Stichting Zeeuwse Klederdracht kan men terecht om klederdrachten uit Zeeland te huren. Men moet er wel persoonlijk naar toe om de kleding te passen en op te halen. Een kledingwinkel in Arnemuiden heeft Costuumpje 5000 kledingstukken voor volwassenen en kinderen: kostuums, galajurken en voor themafeesten. Kakelbont Goes heeft 2500 kostuums. Huren van kinderkleding kost 7,50 euro per dag. Kleding voor volwassenen kost 15-35 euro per dag. Feestbeest Terneuzen heeft een grote collectie feestkleding maar de Google reviews zijn niet veelbelovend. Trouwkostuums, japonnen, smokings en lakschoenen kan men huren bij Wielemaker Heinkenszand.

Fiets huren

Er zijn tientallen fietsenwinkels in Zeeland waar men een fiets kan huren. Met een OV-fietsabonnement kan men op 300 locaties in Nederland terecht voor een huurfiets. De kosten bedragen 3,85 euro per 24 uur voor een gewone fiets. Het gratis abonnement dient men (vooraf) op een een persoonlijke OV-chipkaart te zetten. Hierna wordt een cent afgeschreven van uw bankrekening. Hiermee is uw identiteit bevestigd en hoeft er geen borg betaald te worden als men een OV-fiets huurt. Huurt men bij een fietsenwinkel dan zijn de huurprijzen doorgaans een stuk hoger. Een normale huurprijs voor een stadsfiets bij een fietsenwinkel ligt rond de 9 euro per dag.

Camper huren

Online een camper Zeeland huren? Dit kan natuurlijk eenvoudig via het internet. Camptoo en GoBoony zijn deelplatformen waar eigenaars van campers hun voertuigen kunnen verhuren aan huurders. Dit is een betrouwbare manier van verhuur want het platform zorgt voor het geld en de verzekering. Het eigen risico van een mogelijke schade is voor de huurder maar dit kan worden afgekocht met een extra verzekering.

Verhuur Zeeland

Vakantiehuisjes, vakantie appartement, autoverhuur, fiets huren, bestelbus, aanhangwagen, camper huren, gereedschap, huurwoningen, zaal huren, tenten verhuur, licht en geluid, kledingverhuur, feestkleding, kano huren, catamarans verhuur. Zoals u ziet zijn er heel wat mogelijkheden voor verhuur Zeeland.

Zeeland hotels

Middelburg hotelsStrandhotels in ZeelandLuxe hotels ZeelandZoutelande hotelsDomburg hotelsVlissingen hotels boulevardModewinkels Middelburg