Hotels Veere

Hotels Veere dorp

Onderstaande hotels en Bed & Breakfast’s liggen in het dorp Veere. De gemeente Veere echter bestaat uit 13 dorpen: Aagtekerke, Biggekerke, Domburg, Gapinge, Grijpskerke, Koudekerke, Meliskerke, Oostkapelle, Serooskerke, Veere, Vrouwenpolder, Westkapelle en Zoutelande.

Hotel Auberge de Campveerse Toren
Hotel Auberge de Campveerse Toren (282 reviews, 8.2) ligt aan het Veerse Meer. Willem van Oranje heeft op deze plaats in 1575 zijn bruiloft gevierd. De suites hebben een aparte slaapkamer. In de woonkamer is vaak een slaapbank aanwezig. Het hotel ligt op de hoek van de Kaai en de Torenwal met uitzicht op het Veerse Meer. De rondvaartboot meert hier ook af. Voor het hotel is een terras.

Hotel 't Waepen van Veere
Hotel ’t Waepen van Veere (487 reviews, 8.1) ligt midden op de gezellige Markt bij het historische stadhuis. Het terras is erg in trek bij dagjesmensen en toeristen. Een standaard Tweepersoonskamer is 20m2 en een Deluxe Tweepersoonskamer met Bad of Douche is 25m2. Goedkoopste keus is de Kleine Tweepersoonskamer (17m2).

Hotel de Heeren in Veere
Hotel De Heeren (311 reviews, 9.0) ligt aan de Kaai naast het museum. Het kijkt uit over de jachthaven en het Veerse Meer. Op de benedenverdieping is een restaurant. Naar de Markt en Veerse Meer is 100 meter. De luxe kamers zijn 30 tot 35m2 groot. De Comfort Tweepersoonskamer is 20m2.

BB Bed en Brood Veere
Bed en Brood (401 reviews, 9.1) is gevestigd in een historisch herenhuis uit 1819 op 100 meter van de OLV Kerk. Naar de Markt, jachthaven en Veerse Meer is een paar honderd meter. Met een Comfort Kamer, Standaard Kamer en Deluxe Kamers. De Familiekamer (4 Volwassenen) is 56m2 en de tweepersoons Suite is 48m2. De Tweepersoonskamer met Balkon of Terras is 32m2. Achter de B&B is een grote zonnige tuin met tuinstoelen. Op de achtergrond de OLV Kerk.

BB Binnengewoon Veere
B&B bINNengewoon (223 reviews, 9.5) ligt op de Kaai van Veere en kijkt uit over de jachthaven. Alle 5 kamers zijn voor twee personen en beschikken over interactieve tv en een zithoek. De Suite met Uitzicht op het Meer is 85m2 groot en de Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon is 22m2. De B&B biedt gratis leenfietsen aan haar gasten.

Brasserie de Peperboom
Brasserie de Peperboom (191 reviews, 8.9) ligt in een rustig straatje in het centrum dichtbij de Markt en Kaai. Parkeren van auto’s mag in Veere alleen op parkeerterreinen en niet op straat. Er zijn 3 kamers waaronder een suite van 28m2.

BB Veers Buuten
B&B Veers Buuten (136 reviews, 9.7) is een moderne accommodatie op 10 minuten lopen van de Markt maar scoort erg hoge reviews. Een gratis parkeerterrein ligt op 100 meter. Gasten beschikken over een ruime tuin. De tweepersoonskamers zijn 40m2 groot. Het ontbijt wordt op de kamer geserveerd.

Veere dorp hotels en B&B

BB Le Garage (rand van dorp, 62 reviews, 8.5)
Paradise Suite (2persoonssuite van 180m2, 39 reviews, 9.1)