Thais evenement Middelburg

Thais evenement Middelburg 2018
Afgelopen week werden de Stadsfeesten van Middelburg gehouden van 7 t/m 10 juni 2018. Vier dagen lang werden er activiteiten en evenementen georganiseerd waarbij het accent van de festiviteiten lag op het weekend. Op zondag werd een Thais evenement georganiseerd op Plein 40. We waren wel nieuwsgierig naar het eten en het programma dat van 14.00 – 20.00 uur duurde. Het bleek een hele leuke middag te worden ook omdat het lekker weer was om buiten te zitten.

Thais eten op Plein 40
De kraampjes met Thais eten stonden in twee rijen tegenover elkaar. Er tussen in waren banken en tafels geplaatst waar mensen konden eten. Een bakje eten kostte gemiddeld 5 euro. Er was ook een kraam die drankjes verkocht waaronder Thais bier. Wij arriveerden net na twee uur en Plein 40 was toen al goed gevuld met bezoekers.

terras restaurant Hildernisse Middelburg
Plein 40 was best een goede keus om het Thais evenement te organiseren. Het plein heeft een gemoedelijke sfeer en was precies groot genoeg. Bezoekers konden tevens zitten op de terrassen van restaurant Hildernisse en Cafe American of op een van de terrassen op de Pottenmarkt. Er zijn plannen om het evenement volgend jaar te verlengen naar 2 dagen. Wellicht dat het dan ook verplaatst wordt naar de Markt?

Thaise muziek in Middelburg
Wat het Thais evenement zo gezellig maakte was de combinatie van eten en live muziek. De zangers en zangeressen volgden elkaar snel op waardoor er continue een optreden was van Thaise zangers. Het aanwezige publiek kon voor het podium mee dansen op de muziek. Wij vonden het festival een leuke afsluiting van de Stadsfeesten. Eerder waren we die dag al naar de boten geweest van Maritiem Erfgoed Zeeland. Op zaterdag hadden we de Veteranendag bezocht en muziekoptredens bijgewoond in de tuin van de Kloveniersdoelen.

Vakantie Thailand

Zou je graag eens op vakantie naar Thailand willen en veel willen zien van het land? Neen dan eens een kijkje op Goedkopegroepsreis.nl waar tientallen groepsreizen naar Thailand & Cambodja worden vergeleken met elkaar. De goedkoopste rondreis kost ongeveer 1000 euro. Reisorganisaties zijn o.a KRAS, TUI en FOX. Baobab en Koning Aap hebben diverse familiereizen in groepsverband.

Stedentrip Middelburg

Middelburg hotelsMiddelburg hotelsKunst en cultuur in ZeelandKunst in MiddelburgModerne kunst MiddelburgKerken Middelburg, Winterstad Middelburg