Kon-Tiki Vlissingen

strandpaviljoen kon-tiki westduin

Strandpaviljoen Kon-Tiki

Wij zijn van de week nog maar even langs geweest bij het strandpaviljoen Kon-Tiki in Westduin. Het paviljoen heeft een tijdje geleden plannen ingediend bij de gemeente Vlissingen om het bestaande strandpaviljoen te slopen. Er zou een nieuw paviljoen voor terug moeten komen met hotelkamers op de eerste verdieping. Kon-Tiki wil graag 8 hotelkamers maar dit is in strijd met de bestaande regels. Vier kamers zou geen probleem zijn. De gemeente Vlissingen onderzoekt nu wat de effecten zijn voor de naastgelegen strandhuisjes als er 8 hotelkamers zouden worden gebouwd.

houten banken kon-tiki
Deze eenvoudige houten banken met kussens zijn ideaal als je wilt loungen in het zonnetje. Het strandpaviljoen heeft een relaxte uitstraling met veel binnenruimte. Opvallend zijn de hoge ramen waardoor men een prima uitzicht heeft op de zee en het strand. Er is een apart zaaltje voor gezelschappen van 8-30 personen. Alle strandpaviljoens proberen klanten te trekken door het paviljoen aan te bieden als onderkomen voor een (bedrijfs)feest, viering of bruiloft.

terras van kon-tiki westduin
Het terras van Kon-Tiki (toen het gesloten was). Het paviljoen is in het voor- en naseizoen op maandag en dinsdag gesloten. Op woensdag t/m zaterdag zijn de openingstijden 11.00 uur en op zondag 10.00 uur. Sluitingstijd is onbekend. In juli en augustus is het strandpaviljoen 7 dagen per week open.

Hotel Westduin

Het 4-sterren Golden Tulip Strandhotel Westduin is ongeveer 500 meter lopen van strandpaviljoen Kon-Tiki. De plezierige wandeling naar het paviljoen gaat over de duinen en/of het strand. Het fietspad langs het hotel voert van Vlissingen naar Dishoek en Zoutelande.

Pier 7 Vlissingen

Strandpaviljoen Pier 7 opende in april 2018 zijn deuren. Het gloednieuwe paviljoen heeft 7 hotelkamers die onder de promenade van de boulevard zijn gebouwd. Gasten stappen vanuit hun beach room zo op het strand van Vlissingen. Kon-Tiki was een van de ondernemers die in project Pier 7 waren gestapt. Onduidelijk is of ze hier nog aan meedoen of dat Kon-Tiki volledig inzet op de vernieuwing van hun eigen strandpaviljoen aan het strand bij Westduin.

Tags: Strandpaviljoen, Kon Tiki, Westduin, Vlissingen, Strandhotel

Vakantie Zeeland

Hotels boulevard Vlissingen
Goedkope hotels Vlissingen
Vlissingen hotels en appartementen
Strandhotels Zeeland
Luxe hotels Zeeland