Strand Dishoek

strand dishoek bij kaapduin

Strand van Dishoek

De meeste bezoekers die het strand van Dishoek opgaan zullen dit doen via de duinopgang bij strandpaviljoen Kaapduin. Hier is ook de strandwachtenpost gevestigd met de verhuur van parasols en stoelen. Tevens zijn er openbare toiletten en douches. Drie honderd meter verderop ligt paviljoen de Zeebries.

strand dishoek bij vloed
Strandpaviljoen Vloed ligt op 700 meter van de strandwachtenpost richting Westduin. Het strand is hier over het algemeen wat minder druk.

zeeschip passeert strand van Dishoek het brede zandstrand van dishoek
Als je een dagje aan het strand zit dan varen er al snel enkele tientallen schepen voorbij.

Parkeren Dishoek

Dishoek is een klein dorpje nabij Koudekerke/Vlissingen. Het strand van Dishoek trekt veel bezoekers als het warm weer is. Er zijn twee parkeerterreinen is aan de Verlengde Dishoekseweg. Het grootste parkeerterrein ligt aan net buiten het dorp aan de Verlengde Dishoekseweg/Honte. Hier kunnen meer dan 800 auto’s geparkeerd worden. Een tweede parkeerterrein ligt aan de voet van de duinen. Hier is ook een laadpaal voor elektrische auto’s. Verder is er nog een parkeerterrein aan de Duinweg/Strandweg en zijn er verschillende parkeerterreinen in het naburige Westduin (1km).

Hotels in de omgeving van Dishoek

Dishoek hotels
Strandhotels Zeeland
Luxe hotels Zeeland
Vlissingen hotels
Domburg hotels en appartementen
Hotels met familiekamers