Schaatsen Vlissingen

schaatsen vlissingen ritthem
De plas naast het Ritthemse Bos (bij Vlissingen) is de aangewezen plek om te schaatsen als het een tijdje gevroren heeft. Hoewel het in februari 2018 stevig vroor was het helaas niet mogelijk om te schaatsen bij Ritthem. De harde wind uit Siberie gaf een gevoelstemperatuur van minstens -10 graden maar verhinderde tevens de ijsvorming op het water.

schaatsen ritthemse bos
Afgelopen vrijdag (2 maart 2018) viel er een pak sneeuw die de straten wit kleurde. Omdat de dooi inzette op zaterdag zijn we zondag toch nog even kijken naar de plas bij Ritthem. Zoals verwacht kon er niet geschaatst worden. Er waren grote plekken water die niet bevroren waren.

schaatsen Krabbendijke

In Krabbendijke kon wel worden geschaatst. Bij koud weer wordt het parkeerterrein aan de Nieulandestraat onder gespoten door de ijs- en skeelervereniging. Omdat er slechts een beperkt aantal gebieden zijn waar men kan schaatsen in Zeeland trekt de ijsbaan veel bezoekers.

schaatsen Vlissingen

In 2014 was er een tijdelijke ijsbaan in de Machinefabriek op het voormalig Scheldeterrein. In de Machinefabriek worden regelmatig activiteiten en evenementen georganiseerd zoals Cuisine Machine en het Rrrolend foodtruck festival.

Ijsbaan Middelburg

ijsbaan middelburg winterstad 2017
Waar wel ieder jaar geschaatst kan worden is op de ijsbaan in Middelburg. Deze ijsbaan is onderdeel van het evenement Winterstad Middelburg en is open van 29 november tot 14 januari. Als je zelf schaatsen meeneemt dan kost 4 uur schaatsen op de ijsbaan van Middelburg 5 euro. Huur je schaatsen dan is het 7 euro. Degenen die een hele dag op de ijsbaan willen rondhangen betalen 9 euro (inclusief schaatshuur). In de houten uitspanning naast de ijsbaan kan men nieuwe energie opdoen. Of men gaat naar een van de kersttenten die ook op de Markt staan opgesteld.

Citytrip Zeeland

Strandhotels Zeeland
Luxe hotels Zeeland
Hotels met een familiekamer
Vlissingen hotels en appartementen
Domburg hotels en appartementen