Rondvaart Veerse Meer

By | 14 november 2015

veere rondvaartboot veerse meer

rondvaart Veerse Meer

De rondvaartboot in Veere vertrekt dagelijks ieder uur van 12.00 tot 16.00 uur. Vertrekplaats is de kaai bij de Veerse toren. De rondvaart duurt een uur. Een kaart voor een volwassene kost €9.95; kinderen betalen €6.60. De kaartverkoop is in juli en augustus op het Oranjeplein naast de boot. In mei, juni en september worden de tickets alleen aan boord verkocht.

Fietsveer Veere – Kamperland
pontje Kamperland
De fietsveer Veere – Kamperland vertrekt vanaf dezelfde plaats als de rondvaartboot op het Veerse Meer. Aan de overkant in Kamperland is bungalowpark/camping De Schotsman. In juli en augustus vertrekt de veerboot 7x op een dag. Eerste afvaart is om 10.15; de laatste om 17.00 uur. In mei, juni en september zijn er afvaarten op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag. Kaartverkoop is net als bij de rondvaartboot op het Veerse Meer. Een kaartje voor de overtocht met of zonder fiets kost €4. Scootmobiels en rolstoelen kunnen niet meegenomen worden.

Rondvaartboot van Middelburg – Veere
rondvaartboot-loskade

De rondvaart Middelburg – Veere – Middelburg vertrekt vanaf de Loskade in Middelburg tegenover het treinstation. De tocht duurt 3 uur en 15 minuten en kost ongeveer €15 en €10 voor kinderen. De rondvaartboot vertrekt dagelijks om 10.15 uur en 14.00 uur in de periode 1 mei t/m 30 september.

rivercruise met rondvaart op veerse meer
Een grote boot van een riviercruise vaart het Veerse Meer op vanuit het Kanaal door Walcheren. De rondvaartboten uit Middelburg naar Veere zijn beduidend kleiner (zie foto boven)

Vakantie Zeeland

Sluis, evenementen Zeeland, Vlissingen hotels, , Zoutelande hotels, Domburg hotels

Geef een reactie