Panta Rhei Vlissingen

strandpaviljoen panta rhei strandwachtenpost vlissingen

Panta Rhei Vlissingen

Strandpaviljoen Panta Rhei is een begrip in Vlissingen. Het paviljoen is in 1970 opgericht en heette toen Costa del Nol. In 1983 verandert het paviljoen van eigenaar en wordt het De Nolle. In 1996 krijgt het de huidige naam Panta Rhei. Dit zijn foto’s van Panta Rhei uit 2007. In 2011 werd een geheel nieuw strandpaviljoen gebouwd met daarin twee horecagelegenheden. Op de begane grond is Panta Rhei en op de eerste verdieping was gevestigd het strandpaviljoen Boka Bizarro Beach. Panta Rhei heeft het bovenste paviljoen overgenomen en heet het thans Boven Zee (de bovenste verdieping richt zich vooral op eten).

Strandwachtenpost

Naast het strandpaviljoen is het pand van de reddingsbrigade Vlissingen. Strandwachtenpost De Nolle heeft een uitkijktoren en is de hoofdpost van de strandwachten in de gemeente Vlissingen.

de entree naar boka bizarro
Het terras van Panta Rhei is op de begane grond. De trap gaat naar paviljoen Boven zee (voorheen Boka Bizarro Beach) waar je een mooi uitzicht hebt over het Badstrand, Nollestrand en de zee. Over het algemeen is het boven iets rustiger dan beneden bij Panta Rhei.

Live muziek Vlissingen

Panta Rhei is bekend geworden door zijn live muziek. Iedere zondagmiddag is er om 17.00 uur een live optreden. De zaak zit dan vol. Wil je zitten kom dan ruim op tijd. De muziek is doorgaans blues, country of rock. Boka Bizarro Beach had voorheen een aantal keren per jaar een salsa feest op de zaterdagavond. Nu Boka Bizarro Beach is overgenomen door Panta Rhei is het onduidelijk wat er met de salsa party’s gaat gebeuren.

uitzicht boka bizarro beach
Het uitzicht op de passerende schepen is erg mooi. Zie onderstaande video.

[video_lightbox_youtube video_id=”mLeAuImrmaI” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://i.ytimg.com/vi/mLeAuImrmaI/1.jpg?time=1524046773723″]
[video_lightbox_youtube video_id=”mLeAuImrmaI” width=”640″ height=”480″ anchor=”Video van zeeschp bij Panta Rhei/Boka Bizarro (Youtube 56 sec)”]

Tags: Panta Rhei, Vlissingen, strandpaviljoen, Badstrand

Vakantie Zeeland

Hotels boulevard Vlissingen
Goedkope hotels Vlissingen
Vlissingen hotels en appartementen
Strandhotels Zeeland
Luxe hotels Zeeland
Bed en Breakfast