Panta Rhei Vlissingen

strandpaviljoen panta rhei strandwachtenpost vlissingen

Panta Rhei Vlissingen

Strandpaviljoen Panta Rhei is een begrip in Vlissingen. Het paviljoen is in 1970 opgericht en heette toen Costa del Nol. In 1983 verandert het paviljoen van eigenaar en wordt het De Nolle. In 1996 krijgt het de huidige naam Panta Rhei. Dit zijn foto’s van Panta Rhei uit 2007. In 2011 werd een geheel nieuw strandpaviljoen gebouwd met daarin twee horecagelegenheden. Op de begane grond is Panta Rhei en op de eerste verdieping is gevestigd strandpaviljoen Boka Bizarro Beach.

Strandwachtenpost

Naast het strandpaviljoen is het pand van de reddingsbrigade Vlissingen. Strandwachtenpost De Nolle heeft een uitkijktoren en is de hoofdpost van de strandwachten in de gemeente Vlissingen.

de entree naar boka bizarro
Het terras van Panta Rhei is op de begane grond. De trap gaat naar paviljoen Boka Bizarro Beach waar je een prima uitzicht hebt over het strand en de zee. In de zomer zitten wij daar regelmatig op het buitenterras van Boka Bizarro Beach. Over het algemeen is het boven iets rustiger dan beneden bij Panta Rhei.

Live muziek Vlissingen

Panta Rhei is bekend geworden door zijn live muziek. Tegenwoordig is er iedere zondagmiddag om 17.00 uur live optreden. De zaak zit dan behoorlijk vol. De muziek is doorgaans blues, country of rock. Boka Bizarro Beach heeft een aantal keren per jaar een salsa feest op de zaterdagavond. Het eerstvolgende Salsa By The Sea is op zaterdag 12 mei om 21.00 uur.

uitzicht boka bizarro beach
Het uitzicht op de passerende schepen is erg mooi. Zie onderstaande video.


Video van zeeschp bij Panta Rhei/Boka Bizarro (Youtube 56 sec)

Tags: Hotel Pier 7, strandhotel, Vlissingen, Strandhäuser

Vakantie Zeeland

Hotels boulevard Vlissingen
Goedkope hotels Vlissingen
Vlissingen hotels en appartementen
Strandhotels Zeeland
Luxe hotels Zeeland
Bed en Breakfast