Nieuwjaarsduik Vlissingen 2020

By | 1 januari 2020

Nieuwjaarsduik Vlissingen 2020
De start van de Nieuwjaarsduik Vlissingen 2020 was op 1 januari om 13.30 uur. Wij kwamen net aan toen de muziek speelde om de deelnemers op te warmen voor de komende duik. Het was behoorlijk koud op het strand door de matige wind. De temperatuur van het zeewater was 6 graden. Toch leek het een stuk drukker dan de Nieuwjaarsduik in 2019.

Nieuwjaarsduik start
Om 13.30 uur was de start van de Nieuwjaarsduik. Wij kwamen vrij laat aan dus we moesten richting de zee om nog een plekje te vinden voor te filmen. Een vrij paalhoofd bij het water bracht uitkomst 🙂 Ons filmpje van de Nieuwjaarsduik Vlissingen (2.55 minuten) is te zien op het Facebook kanaal van Zeelandtravel.nl.

strand Vlissingen Nieuwjaarsduik 2020
Het was laag water dus de deelnemers moesten een eindje rennen. Na afloop liepen de meesten weer rustig terug naar hun spullen op het strand. Een lastig karwei blijft het wisselen van de natte badkleding voor droge kleding. Op de terugweg naar de boulevard zagen we nog een echtpaar met dochter hard naar de zee rennen. Oh wat sneu, deze mensen hadden waarschijnlijk de start gemist. Volgend jaar beter! Na afloop gingen wij nog even naar het Cinecafe in bioscoop Cinecity om een koffie en thee te drinken. Een lekkere oliebol was gratis inbegrepen.

Accommodatie Zeeland

Strandhotels Zeeland
Luxe hotels in Zeeland
Domburg hotels en appartementen