Nieuw hotel Zeeland

By | 27 augustus 2020

Appartementen en hotel Zeeuws licht in Dishoek
Hotel de De Wijde Landen in Dishoek is al enige tijd geleden gesloopt. Ervoor in de plaats komt Zeeuws Licht dat uit 3 gebouwen zal bestaan. De nieuwe accommodatie zal 27 hotelkamers tellen en 40 appartementen met keukens en grote balkons. Het duurzame hotel zal zonnepanelen gebruiken om energie op te wekken. De verwachting is dat Zeeuws Licht rond Hemelvaartsdag 2021 gereed zal zijn.

Van der Valk uitbreiding
De uitbreiding van Van der Valk Middelburg is in september 2019 begonnen. In de planning gaat men er van uit dat het nieuwe gebouw in het begin van 2021 geopend zal worden. In het nieuwe hotelgebouw komen 48 kamers, zwembad, fitness, welness, 2e hotelbar en een binnentuin. Het hoofdgebouw heeft de beschikking over 117 kamers. Na de uitbreiding zal Van der Valk Middelburg wel eens het grootste hotel in Zeeland kunnen zijn. Van der Valk biedt luxe hotelkamers. Het hotel ligt aan de rand van Middelburg naast een golfbaan en dichtbij de autosnelweg.

Cityhotel Wood Middelburg

cityhotel wood middelburg
Cityhotel Wood is een nieuw hotel in Middelburg dat in de zomer van 2020 zijn deuren opende. In het gebouw waren voorheen kantoren gevestigd. Het 4-sterrenhotel ligt aan de gracht dichtbij het centrum. Er zijn 53 kamers, luxe suites en city lofts. De grootste kamer is de Family Loft (60 m2) met twee slaapkamers. Naar winkelstraat de Lange Viele is 300 meter en naar de Markt is 800 meter.

Duinhotel Breezand

Duinhotel Breezand ligt in Vrouwenpolder op een paar honderd meter van het strand. Het nieuwe hotel biedt luxe kamers met grote balkons. Faciliteiten zijn een brasserie, bar, wellnesscentrum en zwembad. Hoge reviews van de gasten (9.1).

Vakantie Zeeland

Strandhotels Zeeland
Luxe hotels Zeeland
Goedkope hotels Vlissingen
Appartement vakantie Vlissingen
Appartement vakantie Zoutelande