Associate degree Roosendaal

niet stoppen met leren

Associate degrees Academie

Associate degrees Academie is een samenwerking van Avans Hogeschool en HZ University of Applied Sciences. De school biedt tweejarige voltijdopleidingen aan op hbo-niveau. Deze Associate degrees doen het prima. De eerste 100 studenten zijn in de zomer van 2020 afgezwaaid. Na de zomer worden 400 nieuwe studenten verwacht.

Opleidingen
De opleidingen in Roosendaal zijn: bedrijfskunde, accountmanager, afdelingsmanager, marketeer, ondernemer, built environment, engineering, finance, health & social work, human resource management, informatica, logistiek, management, event manager, officemanaer en projectmanagement.

Associate degree

Een Associate degree is een opleiding op mbo-4/hbo niveau en duurt 2 jaar. Veel studenten vinden 4 jaar doorleren op een hbo te lang. Een Associate degree (AD) is een mooi alternatief. Het diploma is erkend door de overheid. In de praktijk vinden veel studenten snel een baan met het diploma.

Thuiscursus

Heb je al een baan maar lijkt het je toch interessant om een AD te volgen? Misschien dat dan een thuisstudie Associate Degree het overwegen waard is. Het LOI en NTI hebben enkele tientallen AD’s. Thuisstudie.net zet ze netjes op een rijtje zodat je een goed overzicht hebt van de mogelijkheden.

Onderwijs en werk

Kenniswerf Vlissingen
Opleiding Zeeland
ICT Zeeland