Lokale makelaars in Vlissingen

By | 19 december 2015

Makelaar Vlissingen

De Badhuisstraat is de straat in Vlissingen met de meeste makelaarkantoren. Er zijn minimaal 4 makelaars die er een kantoor hebben.
– Bert Bimmel: Badhuisstraat 16
– Theelen & Partners: nummer 121
– Sips Vastgoed Management: nummer 152
– Krijger & Dielemans: nummer 183
Een andere bekende makelaar in Vlissingen is M2Makelaars die in de Paul Krugerstraat is gevestigd. De meeste makelaars zijn aangesloten bij de NVM of bij branchevereniging VBO.

Kamer in Vlissingen
Als u op zoek bent naar een kamer dan is het verstandig om vooraf reviews over de kamerverhuurder te lezen. Dit kan een hoop ergernis en/of geld schelen. De Hogeschool Zeeland (HZ University of Applied Sciences) noemt enkele betrouwbare kamerverhuurders op zijn website. Een betrouwbare verhuurder is woningstichting L’Escaut die studentenhuisvesting aanbiedt op verschillende plekken in de stad.
wijken en dorpen in Vlissingen

– Binnenstad
– Middengebied
– Paauwenburg / Westduin
– Lammerenburg
Oost-Souburg
Ritthem e.o.
– Havens / Sloegebied

Oost-Souburg was vroeger een zelfstandige gemeente. Met zo’n 10.500 inwoners is het de grootste wijk in Vlissingen voor het Middengebied en Lammerenburg die allebei ongeveer 10.000 inwoners hebben.

nieuwbouw

groot lammerenburgh
– in Groot-Lammerenburg zijn vele nieuwe koophuizen gebouwd in 2004-2007 vooral nabij de weg Koudekerke – Vlissingen
– Dokkershaven: een geheel nieuwe wijk zal moeten verrijzen op de voormalige terreinen van scheepswerf de Schelde in de binnenstad van Vlissingen. Er zijn plannen ontwikkeld. Het eerste appartementencomplex is klaar (Mei 2012).
Souburg-Noord: het gebied tussen de Middelburgsestraat en Rijksweg A58. Er zijn al enkele tientallen woningen gebouwd. Tevens is er een basisschool gebouwd: het Kroonjuweel. Er zullen uiteindelijk zo’n 300 woningen gebouwd worden voornamelijk in de koopsector.
– Langs het Kanaal van Walcheren (Edisonpark) worden panden gebouwd waarin gewoond en gewerkt moet worden. Aanvankelijk bedoeld als terrein voor ITC-bedrijven maar deze lieten het afweten. Er staan in 2012 verschillende villapanden (sportschool, zwemschool, schoonmaakbedrijf, kapper, havenbedrijf, ict-bedrijf)
Vlissingen nieuwbouw & wonen

Claverveld Vlissingen
Edisoncenter Vlissingen
Nieuwbouw op Walcheren
Souburg-Noord nieuwbouw
Makelaars in Middelburg

Geef een reactie