Koningsdag 2018 Vlissingen Middelburg

By | 28 april 2018

Koningsdag Vlissingen 2018 Scheldeplein
Koningsdag Vlissingen wordt van oudsher gevierd met een grote rommelmarkt in de binnenstad. Het drukste gedeelte is op het Scheldeplein en in de Walstraat. De weekmarkt wordt altijd op vrijdag gehouden en deze markt ging gewoon door. Dit betekende dus geen kleedjes in de Lange Zelke en Spuistraat.

Kleine Markt Koningsdag
Het was ook gezellig druk op het terras van Cafe ’t Archief op Kleine Markt. Bij cafe Vanuus was een klein podium met live muziek. Enkele tientallen mensen stonden hier te kijken.

Koningsdag Middelburg 2018
De muziek op de Markt in Middelburg begon om 13.00 uur met gitarist Dirk Scheele die kinderliedjes zingt. Om 17.15 was er de tributeband AC/DC UK. Ik had ze graag willen zien maar het kwam qua tijd niet goed uit. We wilden immers ook ’s avonds in Middelburg zijn en een hele dag op pad dat halen we niet meer. Gers Pardoel trad een half uurtje op om 21.30 uur maar toen ging het uitgerekend regenen tot 22.30. Wij konden nog net een plekje krijgen op het verwarmde terras van de Tymphaan.

live muziek op de Markt op Koningsdag
Klapstuk van de avond was Dj Charly Lownoise die happy hardcore muziek maakt. Hij werkte in het verleden met Dj Mental Theo. De aanstekelijke muziek liet de menigte vrolijk dansen.
Zeeland festivals

Rrrollend foodtruck festival Vlissingen
Cuisine Machine Vlissingen
Paasmarkt Vlissingen 2018
Bijzonder overnachten Zeeland
Strandhotels
Luxe hotels in Zeeland