Kermis Vlissingen 2019

By | 18 juli 2019


De kermis Vlissingen 2019 wordt gehouden van vrijdag 12 juli t/m zondag 21 juli. Er staan 38 attracties op het Bellamypark, Nieuwendijk, Zeilmarkt en Arsenaalplein. Op de eerste dag (tot 19.00 uur) kosten alle attracties 1 euro per attractie. De draaiende attracties staan vooral op het Bellamypark waar ook de meeste terrasjes zijn.


Het was druk bij het spookhuis op de openingsdag. Met kaartjes voor 1 euro stond er een behoorlijke rij. Wij konden de verleiding niet weerstaan en zijn ook eens weer eens in het spookhuis gegaan. De buitenkant van de attractie zag er veelbelovend uit. Het was weliswaar aardedonker maar waar zijn al die enge dingen en geluiden gebleven?


Op de Nieuwendijk staan de attracties waar je prijzen kunt winnen. Zoals de buldozer, blikken omgooien, speelautomaten en balletje werpen. Blikvanger was de hoge draaimolen Space Jam.


Kinderattracties
De attracties voor kleine kinderen staan op de Zeilmarkt en het Arsenaalplein. Alle attracties hier kosten gedurende de hele kermis 1 euro p.p. Op de foto het treintje dat voor attractiepark het Arsenaal stond.

Vuurwerk
Op donderdag 18 juli wordt het vuurwerk afgestoken om 22.30 uur. Het beste zicht heb je op de zeedijk. Vanaf de kermis op de Nieuwendijk en Bellamypark is het zicht veel minder goed. Het vuurwerk duurt ongeveer een kwartiertje

Citytrip Vlissingen

Hotels boulevard Vlissingen
Goedkope hotels Vlissingen
Strandhotels Zeeland