Karolingenmarkt Oost-Souburg 2018

Karolingenmarkt Oost-Souburg 2018
Afgelopen zaterdag (26 mei 2018) was het weer Karolingenmarkt Oost-Souburg. Deze gezellige markt wordt ieder jaar gehouden op een zaterdag in mei van 10.00 – 17.00 uur. Tegelijkertijd is er die dag een grote rommelmarkt op de Karolingenburcht. Dit jaar was het prachtig zomers weer wat voor een grote drukte zorgde in de ochtenduren. Ik ben ’s middags niet geweest maar neem aan dat het toen minder druk was. Wij gingen toen naar het strand.

Karolingenmarkt Oost-Souburg 2018

rommelmarkt op Karolingenburcht
De rommelmarkt op de Karolingenburcht was weer goed vol. Vroeger zat het grasveld helemaal vol bij mooi weer maar nu waren er toch genoeg mensen die de moeite hadden genomen om iets te verkopen. De rommelmarkt trekt altijd veel publiek. Als het op de Karolingenmarkt nog rustig is dan zijn er op de rommelmarkt al veel mensen op de been.

rommelmarkt bij kerk Oranjeplein
De rommelmarkt bij de Protestantse Gemeente te Oost-Souburg op het Oranjeplein doet ook altijd goede zaken. De echte koopjesjagers zorgen ervoor dat ze present zijn als deze rommelmarkt open gaat. Voorheen ging de rommelmarkt om 9.00 uur open maar toen ik even na 8.00 uur langsliep zag ik al mensen naar binnen gaan dus ik neem aan dat de openingstijd tegenwoordig op 8.00 uur ligt. Buiten zijn meubels te koop, schilderijen en fotolijsten en veel glaswerk. In ontmoetingsruimte de Ark kan men koffie drinken met cake en speelgoed kopen.

Oost-Souburg

Souburg Noord
Bus Oost-Souburg naar Vlissingen