Vakantiepark De Schotsman

Vakantiepark De Schotsman
Vakantiepark De Schotsman ligt in de provincie Zeeland direct aan het Veerse Meer. Het park heeft moderne vakantiehuizen, chalets en appartementen. Verder zijn er veel watersportactiviteiten zoals een windsurfschool, zeilschool, kabelwaterskibaan en een verwarmd openluchtzwembad. Voor de kinderen is er een recreatieteam en zijn er speeltoestellen.
Bungalow De Boei (3 slaapkamers, max 6 personen)
Bungalow De Bevelander (4 slaapkamers, max 8 personen)

strand Schotsman
Het vakantiepark heeft een strandje aan het Veerse Meer. Het water is hier rustiger dan de Noordzee. Het Veerse Meer is 22 km lang en de breedte varieert van 150 tot 1500 meter. Het meer trekt veel watersportliefhebbers en mensen die liever aan de groene waterkant zitten dan op een druk strand.

leren zeilen
Aan de waterkant liggen kleine zeilbootjes om te huren of te leren zeilen. Ook zijn er mensen die suppen. Dit is staand surfen op een surfplank waarbij men een peddel gebruikt om zich voort te bewegen.

restaurant Schotsman Kamperland
Het restaurant met buitenterras ligt aan de oever van het Veerse Meer. Aan de overkant ligt het toeristische plaatsje Veere. Dit is gemakkelijk te bereiken met een pontje dat een aanlegsteiger heeft in de buurt van het vakantiepark. Alleen voetgangers en fietsers mogen mee.

Vakantie Zeeland

Relaxen aan het Veerse Meer (bij 4-sterren Fletcher Hotel)
Vlissingen hotels boulevard
Strandhotels Zeeland
Luxe hotels Zeeland
Dishoek hotels en villapark
Domburg hotels en appartementen