Goedkoopste TV abonnement

Het goedkoopste tv abonnement is analoog televisie kijken. Echter deze techniek is verouderd geraakt. De providers schakelen daarom over op digitale televisie. Ziggo trekt hier twee jaar voor uit maar Delta wil deze overgang in het voorjaar van 2018 hebben afgerond. In 2017 keek meer dan 80% van de klanten van Delta al digitale tv.

TV Basis

De voordelen van digitaal tv kijken zijn een scherper beeld, beter geluid, meer zenders en de mogelijkheid om programma’s op te nemen. Het goedkoopste tv abonnement bij Delta is het TV Basis pakket waarin u digitaal naar 60 televisiezenders kunt kijken. Dit basispakket kost nog geen 21 euro en wordt in rekening gebracht op de maandelijkse energienota. TV Basis is vooral populair bij senioren die geen internet hebben en veelal vaste telefonie afnemen bij KPN. Het maandelijks bedrag voor TV Basis zit dan bij de energierekening inbegrepen.
Goedkoopste tv abonnement

Heeft u een televisie gekocht na 2010 zonder smartcard dan het is waarschijnlijk geen probleem om digitaal tv te kijken. De meeste televisies hebben standaard een ingebouwde digitale tuner. Wel kunt u minder zenders kijken dan een televisie met smartcard. Het digitale zenderpakket van Delta omvat 60 zenders waarvan 32 in HD kwaliteit (High-definition). Het goedkoopste tv abonnement met budget internet kost bij Delta 38 euro per maand. Wilt u het Delta tv abonnement vergelijken met andere providers? NLE en Online bieden pakketten aan met een soortgelijke snelheid en prijs. Bij de beoordelingen ziet u hoe de andere providers scoren op de onderdelen internet, televisie, klantenservice en in het algemeen.

Interactieve TV

Interactieve TV zit bij Delta in het internetabonnement inbegrepen. Alleen het goedkoopste tv abonnement heeft geen interactieve tv. Om interactief tv te kijken op de televisie is wel een aanvullende abonnement nodig van 3,50 euro per maand. U krijgt dan een draadloze interactieve tv ontvanger die de coaxkabel vervangt. Voordelen van Interactieve TV zijn pauzeren en gemiste programma’s bekijken. Bij het Premium- en Super abonnement kunt u ook opnemen en is er een knop voor Begin Gemist. Heeft u geen Smart TV dan kunt u toch (gratis) interactief tv kijken op uw mobiel of tablet.
Delta Zeeland

Internetprovider Zeeland Overstappen Delta energie & internetEnergie vergelijken
Alleen internet