Fotozaak Zeeland

Kamera Express

De grootste fotozaak van de Benelux is de keten Kamera Express die 16 vestigingen heeft. In 2016 werden de concurrenten Foka en Foto Klein overgenomen. Door de overnames is de omzet hard gegroeid. Er werken thans zo’n 140 medewerkers. Ook werd het voormalig hoofdkantoor van de Free Record Shop aangekocht. Hierin kwam de grootste camerawinkel van Nederland met een oppervlak van 7500 m2. Het schijnt zelfs de grootste camerawinkel ter wereld te zijn. Het bedrijf won de Beste Webshop Award 2017-2018. Kamera Express heeft geen fotozaak Zeeland.

Fotozaak Zeeland

Een van de grootste camerawinkels in Zeeland is fotozaak Verschoore. Het bedrijf werd 100 jaar geleden opgericht. In 2010 werden de vestigingen van Foto Verschuren overgenomen. Verschoore heeft thans 8 winkels in Middelburg, Goes, Terneuzen, Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Etten-Leur en’s-Hertogenbosch. De verkopen van fotospeciaalzaak Verschoore gaan hoofdzakelijk via het internet. Mensen bezoeken de winkels vaak als ze meer informatie willen weten over een bepaalde camera. Verschoore verwacht dat de online verkopen de komende jaren blijven groeien.

Fotozaak Vlissingen

Er is een winkel Foto Verschoore XL in de Walstraat in Vlissingen maar deze fotozaak lijkt niet bij de keten van Verschoore.nl te horen. De fotospeciaalzaak in Vlissingen staat althans niet vermeld op de website van Verschoore. Veel inwoners in Vlissingen die een foto nodig hebben voor een ID-kaart of paspoort gaan naar Foto Verschoore XL. Zeker nu deze foto’s aan strenge eisen moeten voldoen. Ook doet de zaak aan schoolfotografie (Flits en Fun).

Camera kopen? – reviews & vergelijken

Als je in Google zoekt op ‘camera kopen’ dan staat Kamera Express of Foka niet op de eerste pagina. Wie er wel op staan zijn Camerashop (van Coolblue), Cameranu en de Mediamarkt. Op ‘camerawinkel’ en camera winkel Rotterdam’ staan Kamera Express en Foka wel bovenaan in de zoekresultaten. De grootste fotozaak van Nederland betekent niet altijd de laagste prijzen. Online camera’s vergelijken kan je veel geld besparen. Voordat je een bestelling doet: Google eerst naar reviews en/of klachten van het bedrijf.

Fotografie Blogs

Er zijn duizenden fotografie blogs. Een blog die mij persoonlijk wel aanspreekt is Fotografille. Dit fotografie blog is van (la fille) Evelien en vooral gericht op vrouwen. In haar blog geeft ze tips, trucs en reviews aan haar lezers. Ook staan er artikelen in over reizen, wonen en lifestyle die uiteraard met veel foto’s voorzien zijn.Stedentrip Vlissingen

Winkelen in Vlissingen
Winkelen in Zeeland
Hotels boulevard Vlissingen
Hotels en appartementen in Vlissingen