Koningsdag

koningsdag 2022 - Vlissingen vrijmarkt walstraat
Koningsdag 2022 – Scheldeplein & Walstraat Vlissingen

Koningsdag 2022 Vlissingen

In Vlissingen en Middelburg is het netjes verdeeld. De grote vrijmarkt is overdag in de binnenstad van Vlissingen op het Scheldeplein, Walstraat, Lange Zelke en Kleine Markt. Het drukste gedeelte is als vanouds op het Scheldeplein en de Walstraat tot aan de Lange Zelke.


Op het Bellamypark, Oude Markt en Kleine Markt was het rustig. Het was helaas ook niet zo warm op het terras. Bij Soif op het Bellamypark hadden ze terrasverwarming en daar zag je wat mensen samen zitten.

Middelburg 2022

De muziek is in Middelburg waar een podium staat opgesteld op de Markt voor het stadhuis. De muziek in Middelburg duurt tot 00.00 uur. De afsluiting in 2022 was DJ Korsakoff die hardcore muziek maakt. Wij hadden het ’s avonds best wel koud en hebben dit jaar de muziek overgeslagen in Middelburg. Bekijk hier de foto’s van Koningsdag 2018 Vlissingen & Middelburg

Koningsdag Goes 2022

In Goes wordt op Koningsdag het muziekfeest Kingsnight Goes 2022 gehouden. Het feest vindt plaats in een tent op de Grote Markt van 17.00 – 00.00 uur. Minimum leeftijd is 16 jaar. Een Online Door Ticket kost €29.70. Er is ook een afterparty in discotheek El Toro van 23.00 – 04.00 uur. Een Regular Ticket voor deze party kost €14.15.
Bevrijdingsdag 2022

Het volgende feest volgt snel: Bevrijdingsdag op 5 mei. Dit jaar zijn de hoofdpodia verplaatst naar de Dokhaven in het nieuwe Scheldekwartier. Ik ben benieuwd hoe dat gaat uitpakken met de verwachte drukte. Is de kade en de ruimte tussen de Machinefabriek wel breed genoeg? Dit zijn de foto’s van Bevrijdingsdag Vlissingen 2019.

Zeeland festivals & hotels

Rrrollend foodtruck festival Vlissingen
Cuisine Machine Vlissingen
Paasmarkt Vlissingen 2018
Bijzonder overnachten Zeeland
Strandhotels
Luxe hotels in Zeeland