Vakantiehuisjes

[one_half]vakantiehuis chalet op camping de meerpaal
speelboot met watertuin in de Meerpaal, Zoutelande[/one_half]
[one_half_last]

vakantiehuisjes Zoutelande

Camping Resort De Meerpaal verhuurt chalets in Zoutelande die ideaal zijn voor gezinnen. De vakantiehuisjes zijn uitgerust met een zitgedeelte, keuken en een tweepersoonsbed. Elk chalet heeft zijn eigen tuin met tuinmeubilair.

Voor kinderen is er o.a een waterspeeltuin met een grote speelboot. Een paadje loopt vanaf de camping via de duinen naar het brede strand bij strandpaviljoen de Zeeuwse Riviera (400 meter).[/one_half_last]

Vakantiehuis bij strand

Er is een vakantiehuis op Camping Dishoek. De vrijstaande stenen woning heeft 4 slaapkamers met eenpersoonsbedden en is geschikt voor 6 volwassenen en 2 baby’s. De tuin heeft een terras, tuinmeubilair en een omheining. De badkamer heeft een ligbad. Verder zijn er twee toiletten. De ingang van de camping ligt 100 meter van de duinovergang naar het strand bij strandpaviljoen Vloed.

Vrijstaande vakantiewoning tot 7 personen

In Koudekerke (4 km van Zoutelande) staat het vrijstaande vakantiehuis Moesbosch. De rustig gelegen woning heeft een grote woonkamer en 4 slaapkamers. De tuin biedt veel privacy. Er is een afwasmachine, wasmachine, internet (Wifi) en een open haard.

Vakantiehuizen op Walcheren

In de buurt van Zoutelande staan diverse vakantiehuizen met 1-4 slaapkamers. Hofstede Elzenoord is een klein vakantiehuisje in Vrouwenpolder en heeft 225 reviews (8.4). Hof aan Zee in Dishoek biedt 10 vakantiehuisjes aan op 380 meter van het strand.