Hotels en B&B

Hotels in Zoutelande

[one_half]hotel de distel in zoutelande, zeeland[/one_half]
[one_half_last]Het vier sterren Hotel de Distel heeft een prima locatie. Via de trap naast het hotel zijn gasten binnen een minuut op het strand van Zoutelande. De terrasjes in de Langstraat, een Italiaans- en een Chinees restaurant liggen op 100-150 meter afstand. Naar de Emte supermarkt is nog geen 300 meter lopen. Dichtbij is strandpaviljoen de Branding. [/one_half_last]

[one_half]de badplaats Zoutelande ligt pal achter de duinen[/one_half]
[one_half_last]Op de foto is het huis met het rode dak Duinhotel Haga. Iets verderop ligt Hotel de Distel.
Er zijn ongeveer 17 accommodaties in Zoutelande die bijna allemaal op korte loopafstand liggen van het strand en de zee.
[/one_half_last]

[one_half]beach beach hotel[/one_half]
[one_half_last]Het Best Beach Hotel ligt aan de andere kant van het centrum. Het is ongeveer 700 meter lopen naar de restaurants en terrasjes in de Langstraat. Via de duinweg bereiken gasten van Best Beach Hotel het brede zandstrand. [/one_half_last]

B&B en chalets op camping

Booking heeft tevens diverse B&B’s, vakantiehuisjes en een vakantievilla in Zoutelande. Vakantiepark de Meerpaal verhuurt chalets met tuin en tuinmeubels. Op het terrein is een waterspeeltuin waarin een grote VOC speelboot. Actuele prijzen en beschikbaarheid is te vinden in de zoekbox op deze pagina.

Hotel met zwembad

Het moderne Fletcher Zuiderduin Beachhotel ligt op 2 km van Zoutelande. Het heeft een eigen beachclub en een buitenzwembad. Andere faciliteiten zijn een restaurant en bar. Er is een uitgebreid ontbijtbuffet.