Camping

vakantiehuis chalet op camping de meerpaal

Camping De Meerpaal
Camping De Meerpaal ligt aan de rand van het dorp onderaan de duinen. Het is een paar minuten lopen naar het zandstrand en 15 minuten lopen naar het centrum van Zoutelande. De camping heeft basisplaatsen (80m2) en comfortplaatsen met eigen sanitair (150m2). Tevens zijn er chalets te huur. Faciliteiten zijn o.a: gratis Wifi, restaurant, broodjescorner, snackbar, zonnebank, sauna, recreatietent en het grootste speelschip van Nederland.

Camping Dishoek
Deze familiecamping ligt aan de voet van de duinen. Het is 100 meter lopen van de ingang van de camping naar de duinovergang. De trap op naar boven en men is op het brede zandstrand. Voor de kinderen is er op Camping Dishoek een speeltuin, kinderclub, een activiteitenhonk, sport en animatie. Op het terrein is een restaurant, eetcafe/bar, snackbar en een supermarkt. Gasten van de camping mogen bovendien gebruik maken van het subtropische zwemparadijs op vakantiepark Hof Domburg.

Strandcamping Valkenisse
De camping ligt vlak achter de duinen dichtbij het strand. Het is ongeveer 25 minuten lopen naar het centrum van Zoutelande. Faciliteiten zijn een snackbar en speeltuin. Wifi is aanwezig maar niet gratis.