Cafe en disco

[one_half]uitgaan in Zoutelande
disco jo jo[/one_half]
[one_half_last]Disco Jo Jo
In het centrum van Zoutelande is discotheek Jo Jo gevestigd. Deze disco bestaat inmiddels al weer een lange poos. De uitgaansgelegenheid trekt veel jongeren aan tussen de 14-18 jaar. In het verleden werkten ze met een armbandjes systeem. Jongeren onder de 16 konden dan niet (zelf) alcohol bestellen. De disco is iedere zaterdagavond geopend van 22.00 – 02.00 uur. Adres is Smidsstraat 8, Zoutelande. [/one_half_last]

[one_half]grandcafe de fiets[/one_half]
[one_half_last]Grandcafe De Fiets
Dit grandcafe is gelegen in de Langstraat 15 in Zoutelande. Het heeft een grote bar en een zonnig terras. In de wintermaanden (1 november – 13 februari) is het cafe gesloten op woensdag en donderdag. De Fiets kent een zeer gemengd publiek. Er is een bierkaart met meer dan 100 trappisten- en speciaalbieren. [/one_half_last]

Eetcafe Royal
Het eetcafe is modern ingericht en biedt plaats aan 125 gasten. Naast her restaurant is een cafe gedeelte waar o.a een aantal speciaalbieren worden getapt. Er kunnen live sportwedstrijden gekeken worden.

Discotheek de Hooizolder
De Hooizolder is de grootste discotheek van Zeeland. De ligging is tussen Zoutelande en Westkapelle. Het is slechts 3 km rijden naar het centrum van Zoutelande. De minimum leeftijd is 16 jaar. Er worden regelmatig party’s georganiseerd. Tickets kunnen online gekocht worden. Er rijdt ook een speciale discobus tussen de dorpen, steden en de discotheek. Een enkeltje voor de bus kost 3 euro. In de wintermaanden vertrekt de discobus naar de Hooizolder om 23.40 uur vanaf de Rabobank in Zoutelande. Een tweede bus vertrekt om 01.35 uur. De discobus vertrekt weer van de discotheek naar Zoutelande om 04.00 uur.

cafe’s in Domburg
In Domburg zijn een aantal leuke horeca gelegenheden voor jongeren zoals The Beach Club (Stationsstraat 5), Tramzicht (Stationsstraat 8), Kafe Domburg (Stationsstraat 13) en Cafe Jerommeke (Singel 12).

cafe’s in Vlissingen & Middelburg
De cafe’s in Middelburg zitten vooral in het gebied rondom de Markt en Vlasmarkt. Op Plein 40 is hardrock Bar Americain. In Vlissingen is de horeca geconcentreerd op het Bellamypark en de Nieuwendijk.

Zoutelande hotels

Hotel Tien Torens
Beach Hotel Zoutelande (modern hotel achter de duinen)
Hotel de Distel (in centrum, direct achter de dijk)
Duinhotel Zomerlust Zoutelande
Fletcher Beachhotel Zuiderduin (met zwembad in tuin)
Domburg hotels en appartementen