Accommodatie

Van der Valk Hotel Middelburg


Van der Valk Hotel in Middelburg
hotelkamer van der valk
Het Van der Valk Hotel
ligt aan de rand van Middelburg nabij autosnelweg A58. De vier sterren accommodatie heeft 120 luxe hotelkamers waaronder driepersoons- en vierpersoonskamers. Het centrum van Middelburg is goed te bereiken. Door de aanwezigheid van diverse parkeerkelders en parkeerterreinen is parkeren in het centrum geen probleem. Ook de Zeeuwse stranden in Zoutelande, Domburg en Vrouwenpolder zijn prima te bereiken via de regionale autowegen.

Bed & Breakfast aan de gracht


B&B aan de gracht
In een 16e-eeuws grachtenpand is gevestigd Guesthouse 1560
. De B&B heeft twee kamers en prima beoordelingen. Het ontbijt kan in de tuin, woonkeuken of op de hotelkamer geserveerd worden. Mocht de B&B vol zitten dan is ‘B&B Parijs aan de Kaai‘ een prima alternatief. Dit laatste B&B ligt 400 meter verderop aan de kaai en heeft voortreffelijke reviews.

hotels met uitzicht over Kanaal

middelburg loskade en hotel du commerce
Fletcher Hotel du Commerce(Loskade 1)
Hotel De Nieuwe Doelen((Loskade 3,5,7)
Hotel Le Beau Rivage (Loskade 19)
Alle drie de hotels liggen dichtbij het trein- en busstation (150-250 meter). Naar de winkelstraten en de Markt is 5-10 minuten lopen. Hotel Restaurant Du Commerce is een eenvoudige accommodatie maar heeft doorgaans de laagste prijzen. Hotel de Nieuwe Doelen is aanmerkelijk beter van kwaliteit. Bezoekers van Hotel Le Beau Rivage beoordelen deze accommodatie als voortreffelijk (9.5). Parkeren van de auto kan op de Loskade of in de parkeergarage nabij het hotel.

B&B in het historisch centrum


Koepoortstraat Middelburg
B&B ’t Poorthuys
is gevestigd in een voormalige dokterswoning in de Koepoortstraat (bovenstaande foto). De accommodatie heeft 8 verzorgde kamers die modern ingericht zijn. Het is een paar minuten wandelen naar het Zeeuws Museum en de abdij. Meer dan 600 gasten beoordeelden de bed&breakfast als voortreffelijk (9.6).

Boutique Hotel The Roosevelt

Hotel The Roosevelt ligt midden in het centrum schuin tegenover de kerken van de abdij. Het is 150 meter lopen naar de Markt en 300 meter naar het Gotische stadhuis. Behalve standaard kamers biedt Hotel The Roosevelt ook Maisonnette/Duplex Suites, Grand Deluxe Tweepersoonskamers, Familysuites en een
Presidentiële Suite met een plafond van 8 meter hoog!