Parkeren Domburg 2023

Roosjesweg

parkeerterrein Roosjesweg Domburg
Het parkeerterrein aan de Roosjesweg ligt naast de molen van Domburg op ongeveer 600 meter van het centrum. Het terrein is ideaal als je een elektrische auto hebt want er staan 6 laadpalen. Het parkeertarief op de Roosjesweg is 3,20 euro per uur en een dagkaart kost 16 euro.

Van de Putteplein

Parkeerplaats Juffrouw van de Putteplein ligt iets voor het parkeerterrein aan de Roosjesweg en daardoor dichterbij het centrum. De parkeertarieven zijn het zelfde: 3,20 per uur en 16 euro dagkaart.

Parkeren in het centrum

De gemeente wil dat bezoekers het liefst naar een parkeerterrein gaan voor hun auto. Het is toegestaan om in het centrum te parkeren maar dan moet men wel een dagkaart kopen van 50 euro. Men kan niet per uur of minuut betalen. Een mooie plek om te parkeren in het centrum is aan de Jan Tooropstraat. Deze parking ligt direct achter het strand.

Gratis parkeren Domburg

In de winter (november t/m februari) is er gratis parkeren op de parkeerterreinen. Parkeren in het centrum valt daar niet onder.

Irma

parkeren op Irma 1 in Domburg
De parkeerterreinen Irma 1 en 2 liggen aan de N288, aan de oostzijde van het dorp (richting Oostkapelle). Het is ongeveer 500 meter naar het centrum. Irma 1 en 2 kosten 2,40 euro per uur of 12 euro voor een hele dag. Er staat 1 laadpaal op Irma 1.

Traverse

Traverse Domburg
Een grote parkeerplaats ligt achter het gemeentehuis van de gemeente Veere die in Domburg is gevestigd (Traverse 1). Het parkeertarief op Traverse is 2 euro per uur en een dagkaart kost 10 euro. Er staan 1 openbare laadpaal. Traverse ligt buiten het centrum, vanaf de entree is het ongeveer 1 km lopen. Tegenover Traverse is een supermarkt van AH.

Parkeren

Parkeren Zeeland
Parkeren Sluis
Parkeren Zoutelande