Cafe en disco Domburg

uitgaan in Beach Club Domburg

Cafés in Domburg

– Café Tramzicht: Stationsstraat 8
– Beach Club: Stationsstraat 5
– Aloha: Stationsstraat 9
– Kafe Domburg: Stationsstraat 11
– Café Jerommeke: hoek Stationsstraat/Singel
– Grand Café de Roode Leeuw: Markt 12-13
– Bikini Bar: Babelweg 2 (400m van Tramzicht)
– Grand Café 1866: in het Badhotel

Stationsstraat met café Tramzicht en Beach Club Domburg
De Stationsstraat is de aangewezen plek om uit te gaan in Domburg. Verschillende cafés zitten hier dichtbij elkaar.

Cafe Tramzicht in Domburg Zeeland

Party’s met Dj’s

Café Tramzicht bestaat al meer dan honderd jaar. Het café-restaurant is 7 dagen per week open tot 02.00 uur ’s nachts. In het vakantieseizoen zijn er party’s met Dj’s. De agenda van het café kan je het beste volgen op Instagram, daar staat vermeld wanneer er een feest georganiseerd wordt. Soms moet je wel een ticket kopen. Enkele feesten in de maand mei 2023 zijn: Lekker Hollands (gratis,18+) en Sexy on the Beach (10 euro, 16+).

Discotheek Domburg

Discotheek de Hooizolder was vroeger de grootste disco van Zeeland. De disco is echter al geruime tijd gesloten. Alternatieven in de ‘buurt’ van Domburg zijn het Schuttershof in Middelburg, twee disco’s in Goes en het uitgaansleven in Renesse. De afstand van Domburg naar Goes is 39 km en naar Renesse is 36 km.

Dance café Schuttershof, Middelburg

Schutters is een groot café & discotheek in het centrum van Middelburg. Op vrijdags en zaterdags zijn er vaak party’s om te dansen. Het beste kan je de Instagram pagina van Schuttersmiddelburg bezoeken. Hier vindt je de actuele agenda. Hier staat ook de link naar lintr.ee waar je de tickets kan kopen. In april 2023 was er o.a. een techno party en Kingsnight. Openingstijden zijn vaak van 23.00 – 04.00 uur maar soms ook 00.00 tot 04.00 uur. Minimum leeftijd is 18 jaar.

Discotheek El Toro, Goes

Disco El Toro is een begrip in Zeeland. De tent bestaat al tientallen jaren. De huidige eigenaar wil er mee stoppen maar hij houdt de zaak open tot er een nieuwe uitbater is. El Toro heeft 3 zalen waarin meestal elke week een dj speelt. Een ticket kost rond de 10 euro.

Club Boca, Goes
Club Boca in Goes is elk weekend open (minimum leeftijd 20 jaar). Op elke zaterdag en zondag is een party zoals Kingsday (gratis entree), Fiesta Latina (gratis), Boca Nights (10 euro incl. 2 muntjes) of Hard to the Core (gratis). Elke eerste vrijdag van de maand is Club Boca ook open. Een kleine impressie staat op dit Youtube filmpje.

Nachtcafé Middelburg

Café Rooie Oortjes is een bekend nachtcafé in het centrum van Middelburg. Het gaat vrijdags en zaterdags open tot 05.00 uur. Er stond iets in de krant (april 2023) dat ze zouden gaan uitbreiden met een feestcafé ernaast.

uitgaan op Walcheren

Pop Podium De Piek in Vlissingen heeft regelmatig een dance event. In april is er de party Back to the Original Disco. De maand erop kan men naar de So80s90s Summer Edition. Aanvangstijd is 21.00 uur. Geen idee wat de sluitingstijd is. In Zoutelande is discotheek Jojo die bedoeld is voor jongeren vanaf 14 jaar.