Discotheek

cafe popey en cafe de vic in vlissingen

discotheek Vlissingen

Feestcafe Bellamy is gevestigd op de Nieuwendijk 9 in Vlissingen. De club bestaat uit meerdere verdiepingen en is open op vrijdag- en zaterdagavond (05.00 uur). Er spelen dan verschillende DJ’s. Minimum leeftijd is 18 jaar. Naast Bellamy zit Tapperij de Ruyter. Op de Nieuwendijk zit ook Iers café The Wicked.

Disco Middelburg – House music

In Middelburg is muziekcafé het Schuttershof en dit is een hele goede plek als je van dansen houdt. Er is bijna elke week livemuziek en Dj’s draaien house music en disco in het weekend. Hun Facebook pagina vermeldt het laatste programma. Een andere goede keus om te dansen in Middelburg is Café Rooie Oortjes. Ze hebben tegenwoordig twee zaken. Een voor rock/alternatief en de in de andere zaak is feestmuziek, disco & pop.

Disco Domburg

In Domburg zijn een aantal cafés met dansmuziek. Er wordt vooral feestmuziek gedraaid. Domburg trekt het hele jaar door toeristen en in het bijzonder in de vakanties.

———

Hooizolder gesloten
De Hooizolder was de grootste discotheek van Zeeland en gevestigd dichtbij Westkapelle. De Hooizolder is alweer jaren gesloten.

JoJo
Discotheek JoJo is ook permanent gesloten (volgens Google). De disco ligt in Zoutelande. De disco stond bekend als de uitgaansgelegenheid voor de jeugd van 15-20 (hoewel er ook ouderen kwamen).

Arsenaaltheater gesloten
Vervelend om te zeggen maar ook het Arsenaaltheater is gesloten. Ze hielden verschillende keren per jaar themafeesten. Zoals de ’90’s Night’ en disco party’s. Met muziek en aankleding uit die tijd.