De stranden van Zoutelande

By | 7 april 2018

beachclub Zuiderduin Westkapelle
Op de foto Beachclub Zuiderduin

Strandpaviljoens Zoutelande

We waren gewaarschuwd: het zou vandaag een heerlijke lentedag worden. Wij besloten daarom naar de stranden van Zoutelande te gaan om eens lekker te wandelen. Met de scooter reden we naar strandpaviljoen de Strandzot waar we al een hele poos niet meer geweest waren. Het paviljoen ligt net buiten Zoutelande voor vakantiepark Het Kustlicht. We waren net op tijd om een fijn plekje te veroveren op de bank aan de muur. Hier konden we heerlijk van het zonnetje genieten voordat we gingen lopen naar strandpaviljoen Neptunes, Beachclub Zuiderduin en strandpaviljoen BLUV. Hier in de buurt ligt ook het Fletcher Zuiderduin Beachhotel.

Wandelen over de duinen

Na een uurtje gezeten te hebben gingen we wandelen in de richting van Westkapelle. Heen liepen we over de duinen zodat we van het uitzicht konden genieten. Camping Weltevreden en Camping Janse liggen letterlijk aan de voet van het duin. Dichterbij het strand kan bijna niet. De campings zaten goed vol met caravans, campers en chalets. Een nadeel is wel dat de provinciale weg N288 langs de campings loopt. Men zit dus op een unieke locatie maar het verkeer rijdt wel dichtbij.

Fletcher Zuiderduin Beachhotel met zwembad

Fletcher Hotel Zuiderduin in Westkapelle

Fletcher Hotel Zuiderduin ligt tussen Zoutelande en Westkapelle op 300 meter van het strand. Het is denk ik het enigste hotel op Walcheren met een buitenzwembad. Het hotel is rustig gelegen op 200 meter van de provinciale weg. Naar Westkapelle of Zoutelande is ongeveer 2 kilometer. Fletcher Hotel Zuiderduin heeft verschillende type kamers: Kleine Comfortkamers, Grote Comfortkamers, Familiekamers en Suites met een spa (65 m2). Via een rustig weggetje loopt men naar de zee. Met meer dan 2200 reviews (8.1) is het een van de meest populaire hotels in Zeeland.

Beachclub Zuiderduin Westkapelle
Beachclub Zuiderduin
Fletcher Hotel Zuiderduin heeft een eigen Beachclub op het strand. Op het dakterras staan loungestoelen en heb je een perfect uitzicht op de zee en het strand. Er is een vrije toegang tot de beachclub.

Vakantie Zoutelande

Strandhotels Zeeland
Luxe hotel Zeeuwse kust
Bijzonder overnachten Zoutelande & Zeeland
Hotels en appartementen op boulevard Vlissingen
Bed en Breakfast