Dansschool Vlissingen

By | 13 januari 2016

[one_half]tango[/one_half]
[one_half_last]Dansschool van Eijkeren
Dansschool van Eijkeren is gevestigd in Middelburg aan de Walensingel 63 /A. Van Eijkeren is lid van de organisatie Dancemasters en beschikt over 2 zalen met een totale oppervlakte van 400m2. Ze gaven ook dansles in Vlissingen in het Arsenaal maar dat zie ik nu niet meer op de website staan. Behalve stijldansen wordt er ook les gegeven in streetdance, breakdance, salsa en rock & roll. Er zijn stijldans cursussen van 15 lessen (€140 p.p) of 30 lessen (€245 p.p). [/one_half_last]

Dansschool Bras
Dansschool Bras is gevestigd in Middelburg. Bras geeft ook dansles in de zaal Lammerenburcht aan de Zuiderbeekseweg, Vlissingen en Hansweert en Dirksland. De cursus bestaat uit 25-30 lessen. Via de website kunnen geinteresseerden zich opgeven. Er staat weinig informtie op de website. Lesprijzen zijn niet vermeld.

Misalsa Vlissingen
Misalsa geeft salsales in Cine Cafe in de bioscoop van Vlissingen. Tien weken salsa dansles kosten €80. De lessen in Vlissingen worden gegeven op dinsdagavond en duren 1 uur. Leerlingen mogen ook gratis deelnemen aan de Latin Mix les (Bachata/Kizomba/Merengue) die op dezelfde avond wordt gehouden. Er zijn twee niveau’s; groep 1 en groep 2. Wanneer de . Iedere maand houdt Misalsa salsa party’s in Goes en in Middelburg.
Salsa Para Siempre
Joop en Toos is een Nederlands echtpaar dat al tientallen jaren salsa danst. Zij gaven les in Cafe de Concurrent op het Bellamypark en in cafe de Karolingenburcht in Oost-Souburg. Het pand in Souburg werd in 2016 gesloten en hierna werd uitgeweken naar de zaal Lammerenburcht aan de Zuidbeekseweg. Vijftien lessen kosten €40 p.p. Er wordt les gegeven in de merengue, salsa, zouk en bachata. De lessen beginnen begin september tot half december. Een tweede salsa cursus begint eind januari. Er zijn gratis introductielessen voorafgaand de cursus. De salsalessen zijn voor alle leeftijden. Er zijn jeugdigen maar ook veel mensen van middelbare leeftijd en senioren. Joop en Toos zijn in mei 2018 gestopt met lesgeven maar Raymond gaat waarschijnlijk verder met salsa in Lammerenburcht. Er was nog zoveel animo bij de cursisten om door te gaan met salsa dansen. Er wordt aan gedacht om twee keer per maand samen te komen (ipv iedere week). De preciese invulling horen we na de zomervakantie van 2018.

Tango El Amante
Tango El Amante heeft tango dansen iedere tweede zondag van de maand van 16.00 uur tot 21.00 uur. De lessen zijn voor beginners en gevorderden en vinden plaats in de lounge van bioscoop Cinecity.

Geef een reactie