Dagje Domburg

By | 4 juni 2021

domburg 31 mei 2021 terrasje pakken
Afgelopen maandag zijn we nog even naar Domburg gereden. Zoals verwacht viel de drukte op deze dag mee en was er plek voldoende op de terrasjes. Normaal zou er in het centrum op maandag een markt moeten zijn maar schijnbaar is deze verplaatst naar de parking achter het gemeentehuis. De marktkooplui waren daar niet blij mee want weinig mensen weten hier van af. De verplaatsing zou tot november duren en is een gevolg van de coronacrisis.

strandpaviljoen oase domburg 2021
Strandpaviljoen Oase zag er erg aanlokkelijk uit met zijn dakterras. We hadden echter wat drinken meegenomen en wilden rustig zitten op de High Hill.

high hill bank domburg
High Hill is een duintop van zo’n 25 meter hoog aan de rand van het dorp. Op de top staat een grote ronde bank. Het uitzicht is 360 graden. In de verte is de Lange Jan in Middelburg te zien en de Sardijntoren op de boulevard van Vlissingen. Naar de vuurtoren in Westkapelle is 7km. Dichtbij is de golfbaan van Domburg die achter High Hill ligt.

Domburg hotels
Domburg is ideaal als je op zoekt bent naar een hotel/appartement aan zee en graag op een terrasje zit. Het plaatsje is erg toeristisch en ingesteld op volwassenen en gezinnen. De meeste accommodaties liggen binnen 50-400 meter lopen van het strand. De dorpskern met zijn restaurants en winkels ligt net achter de duinen.

Vakantie Domburg

Bijzonder overnachten Domburg
Domburg Hotels en appartementen
Domburg appartementen
Stranden buiten Domburg
Hotels en appartementen in Dishoek