Centrum Dishoek

By | 17 november 2015

restaurant pension dishoek

Centrum van Dishoek met het ronde pleintje en de grote boom in het midden. Rechts Eetcafe Pension Duinlust dat acht hotelkamers heeft. Het ronde plein is het hart van het dorp. Het terras van eetcafe Duinlust ligt recht tegenover de duinovergang en de grote fietsenstalling.

restaurant dishoek zeeland

Op het plein bij hotel restaurant Duinlust was voorheen ook een pannenkoekhuis maar dit is gesloten. Er staan thans een aantal vrijstaande vakantiehuizen. Ook is er nieuwe horeca bijgekomen met een terras. In de Kaapduinseweg was een frietwinkel maar dit pand is gesloopt.

kaapduinseweg

De Kaapduinseweg in Dishoek is een belangrijke doorgangsweg. Veel mensen die hen auto parkeren aan de Verlengde Dishoekseweg/Honte zullen door de Kaapduinsweg naar het strand wandelen. Ook passeren hier veel fietsers die langs de duinen rijden en naar Vlissingen, Zoutelande of Domburg fietsen.

strandhotel dishoek zeeland

Golden Tulip Strandhotel Westduin ligt pal achter de duinen dichtbij Dishoek (1km). Als men het duin oversteekt komt men op een lang breed zandstrand. Hotel faciliteiten zijn een zwembad en een grote tuin met terras.
vakantie Zeeland

Vlissingen hotels boulevard
Strandhotels Zeeland
Luxe hotels Zeeland
Bed & Breakfast
Dishoek hotels en villaparkGeef een reactie