Parkeren Cadzand-Bad

Strandparking Cadzand-Bad
Het grootste parkeerterrein in Cadzand-Bad is de Strandparking aan de Lange Strinkweg 1. Hier kunnen honderden auto’s parkeren.

parkeertarief Strandparking Cadzand Bad
Het parkeertarief op de Strandparking is 7,50 euro per dag of 1 euro voor 30 minuten. In Cadzand-Bad is het gehele jaar betaald parkeren van 11.00 uur t/m 18.00 uur. De parking is open tot 23.00 uur.

campers mogen hier ook parkeren
Er staan 2 laadpalen op de Strandparking en ook campers mogen er parkeren. Als men de parking afloopt dan komt men uit bij de duinovergang naast Hotel De Blanke Top. Naar de jachthaven & centrum is ongeveer 800-1000 meter lopen. Naar het strand gaat via een voetpad, het is ongeveer 400 meter naar het strand.

parkeren bij jachthaven Cadzand-Bad
Parkeren bij de jachthaven Cadzand-Bad, aan Boulevard de Wielingen, dan moet je wel wat geluk hebben dat er een plekje vrij is. Er kunnen ongeveer 40 auto’s waarvan een aantal onder de grote houten vloer van de jachthaven (links op de foto). Er staat 1 laadpaal elektrische auto’s (de witte P op de achtergrond).

Voor de parkeerplaatsen die zich bevinden langs Boulevard de Wielingen in Cadzand-Bad, waar geen limiet is op de parkeertijd, wordt er 50 cent per 12 minuten in rekening gebracht. Het dagtarief is maximaal 12,50 euro voor 24 aaneengesloten uren. Deze tarieven en regels zijn ook van toepassing op de parkeerterreinen aan de Leeuwerikenlaan en de Stijn Albregtstraat.

parkeren cadzand-bad met laadpaal
Deze kleine parking ligt aan de Boulevard de Wielingen vlakbij de duinovergang bij Hotel de Blanke Top. Interessante plek zeker als je een elektrische auto hebt want er staat 1 laadpaal. Aan het plein zitten verschillende horeca zaken waaronder een frituur cafetaria met buitenterras en een pizzarestaurant. Van deze parking is het 250 meter lopen naar het strand of naar de grotere Strandparking. Je kan hier 24 uur terecht.

parkeren bij Moio Beach
Het parkeerterrein bij strandpaviljoen Moio Beach ligt buiten het dorp. Het adres is Vlamingpolderweg. Er staan op deze parking 2 laadpalen. Betaald parkeren op deze parking van 15 maart – 15 november van 11.00 uur tot 18.00 uur. Campers mogen er niet staan tussen 21.00 – 6.00 uur.

Zeeuws-Vlaanderen

Breskens
Retranchement
Sluis
Terneuzen
Parkeren Zeeland