Parkeren Breskens

Spuiplein Breskens

Parkeren Breskens

Het hart van Breskens is het Spuiplein waar diverse horecazaken zijn gevestigd en een supermarkt. Er zijn hier een aantal parkeerplaatsen. De parkeertarieven in de gemeente Sluis (waaronder Breskens valt) liggen rond de 2,5 euro per uur met een maximum van 12,50 euro per dag.

Blauwe Zone

In Breskens zijn een aantal Blauwe Zones. Hier mag je gratis parkeren van maandag t/m zondag tussen 09.00 en 18.00 uur voor maximaal twee uur. Bij de Panoramaweg (vuurtoren) is dit 1 uur en bij de supermarkt in het centrum is dit maximaal 1,5 uur. Een blauwe parkeerschijf koop je in de winkel. Bij de Action zijn ze nog geen 50 cent en bij de HEMA of AH is de prijs iets meer dan 1 euro. Leg de blauwe schijf achter je vooruit met de wijzer op je aankomsttijd. Heb je de parkeerschijf vergeten en je parkeert toch in de Blauwe Zone dan kan je een bekeuring krijgen van de parkeerwachters.

Parkeerterrein Strandstraat

Dichtbij het Spuiplein is een parkeerterrein aan de Strandstraat. Het ligt achter een hoge dijk met een houten trap.

Parkeerterreinen bij veerboot

parkeren Breskens bij veerboot
Bij speciale evenementen zoals de kermis en Visserijfeesten dan is het erg druk in het centrum. Parkeren kan je dan het best op een van de parkeerterreinen bij de veerboot naar Vlissingen. Hier kunnen honderden auto’s terecht. Op de foto is rechts het veerbootgebouw te zien. Op de veerboot mogen alleen voetgangers en scooters mee, snelverkeer moet door de tunnel bij Terneuzen.

Laadpalen

Er zijn verschillende laadpalen in Breskens. Ze staan nabij het Spuiplein, in de jachthaven of op een parkeerterrein bij de veerboot naar Vlissingen.

Zeeuws-Vlaanderen

– Cadzand-Bad
Parkeren Cadzand-Bad
Tags: parkeren Breskens, Spuiplein, Blauwe Zone, parkeerterrein veerboot