Laadpaal Cadzand-Bad

laadpalen op Strandparking Cadzand-Bad
De grote Strandparking Cadzand-Bad ligt achter Boulevard de Wielingen. Het is ongeveer 400 meter lopen naar het strand (bij Hotel de Blanke Top) en 1000 meter naar de jachthaven. Er staan op de Strandparking 2 laadpalen voor elektrische auto’s. Het adres is Lange Strinkweg 1.

laadpaal Boulevard de Wielingen 2, 4506 JH Cadzand
De laadpaal (Allego 11 kW) op de foto staat op het parkeerterrein aan Boulevard de Wielingen 2, Cadzand-Bad. Dit is 250 meter van 4-sterren hotel De Blanke Top. Naast het hotel zijn een brasserie met buitenterras en een bistro. Beneden op het strand ligt strandpaviljoen Caricole. Aan het parkeerterrein staan verschillende horecazaken: pizzeria Il Gabbiano, café frituur, lunchroom en een souvenirwinkel.

Strandhotel & Jachthaven
laadpaal bij jachthaven Cadzand-Bad
laadpaal jachthaven
Boulevard de Wielingen is de hoofdstraat in Cadzand-Bad. Het drukste gedeelte is bij het Strandhotel richting de jachthaven. Daar is een plein met terrasjes, winkels en een supermarkt. Een publieke laadpaal (Threeforce 21.1 kW) in die buurt is te vinden bij de jachthaven, naast appartementengebouw Cadzand-Bad Residence. Het Strandhotel heeft op zijn eigen terrein een Tesla oplaadpunt.

laadpalen bij strandpaviljoen Moio Beach
Het parkeerterrein bij strandpaviljoen Moio Beach ligt buiten het dorp. Het adres is Vlamingpolderweg. Er staan op deze parking 2 laadpalen. Betaald parkeren op deze parking van 15 maart – 15 november van 11.00 uur tot 18.00 uur. Campers mogen er niet staan tussen 21.00 – 6.00 uur.

Laadpalen Zeeland

Laadpalen Retranchement
Hotels met een laadpaal
Elektrische auto opladen Zeeland