Laadpaal Breskens

laadpaal Breskens Grote Kade
De laadpaal aan de Grote Kade staat midden in het centrum van Breskens. Tegenover de paal ligt het Spuiplein dat het hart van Breskens is (horeca, terrasjes, supermarkt). Met een parkeerschijf kan men maximaal 2 uur gratis parkeren. Deze schijf moet dan wel duidelijk achter de voorruit liggen.

laadpaal Breskens Zandstraat
Mocht de laadpaal aan de Grote Kade bezet zijn dan is de laadpaal aan de 1e Zandstraat een prima alternatief. Het is 400 meter rijden naar de kleine parking op de 1e Zandstraat.

laadpalen Breskens jachthaven
Op het parkeerterrein bij de jachthaven staan 2 laadpalen elektrische auto’s. Van de jachthaven is het ongeveer 600 meter naar het Spuiplein.


Twee laadpalen staan op het grote parkeerterrein bij de veerboot. Naar het Spuiplein is ongeveer 15 minuten lopen.

Overige laadpalen Breskens

Op het internet staan meer laadpalen voor elektrische auto’s in Breskens vermeld. Maar deze palen staan doorgaans op eigen terrein. Op de vakantieparken (Zeebad, Schoneveld, Scheldeveste) bij de veerhaven staan verschillende laadpalen. Bij appartementen Scaldis staan ook 2 laadpalen op eigen terrein. Hooge Platen is een verpleeghuis en verzorgingshuis in de Westlandstraat, Breskens. Er is ook een gezondheidscentrum gevestigd met een apotheek, huisartsenpraktijk en fysiotherapie. Op de parkeerplaats staat een laadpaal.

Laadpalen gemeente Sluis

Laadpalen Cadzand-Bad
Laadpalen in Retranchement
Laadpalen in Sluis (stad)

Laadpalen Zeeland

Hotels met een laadpaal
Elektrische auto opladen Zeeland