Een Zeeland ervaring in Almere

zeeland westduin
Zeeland is de ideale bestemming voor een wellness vakantie. Rust, ruimte, wandelingen op het strand, zon, en tijd voor jezelf. In Zeeland komt je lichaam én je geest tot rust. Bovendien vind je in Zeeland meerdere wellness centra, een kuuroord en veel mogelijkheden om te ontspannen. Een dagje wellness is soms net datgene dat je nodig hebt, zeker in de winter!

Helaas kan niet iedereen altijd naar Zeeland. Voor de mensen in het noorden en midden van Nederland is het namelijk best een stuk reizen. Gelukkig kun je het Zeelandse Wellness gevoel ook op andere plekken beleven. Zo zijn wij groot fan van Qbeauty in Almere. Qbeauty is een professionele schoonheidssalon en Dayspa in de Randstad en daarom ideaal voor mensen die ver van Zeeland wonen.

Wellness in Almere. In Zeeland houden we niet van groots en massaal, bij Qbeauty houden ze daar ook niet van. Qbeauty is kleinschalig en persoonlijk, terwijl de faciliteiten juist uitgebreid zijn. Zo vind je er onder andere een Finse sauna, swimmingspa, zonnetuin, whirlpool en stoombad. Daarnaast is Qbeauty een familiebedrijf waardoor het er intiem en ontspannen is. Behoefte aan een verwen dag vol ontspanning? Boek dan een relax dag bij Qbeauty. Kies voor een fijne gezichtsbehandeling, massage en geniet van de vele faciliteiten.

Kortom, heb je niet de mogelijkheid om een wellness weekend in Zeeland te doen, bezoek dan Qbeauty in Almere.

Tags: wellness, Almere, attractie, Nederland, Zeeland